Пратите нас

Кошарка

Играчи и јавност пружили максималну подршку Бојану Божићу

У текућој седмици дигла се велика прашина у бањалучкој спортској јавности због информације да је на сједници Управног одбора Кошаркашког клуба Борац, одржаној у понедјељак, смијењен садашњи тренер првог тима Бојан Божић.

Наиме, након што је из екипе због кршења клупске дисциплине након утакмице са екипом Студента-Игокее одстрањен Арсеније Вучковић, поједини чланови најужег клупског руководства сазвали су сједницу УО, на којој су прегласали предсједника клуба Ненада Игњатића и изгласали Божићеву смјену.

У року од неколико минута информација је стигла и до играча првог тима, који су стали уз свог тренера, али и до јавности и навијача, који су, такође, пружили безрезервну подршку.

Такође, играчи Кошаркашког клуба Борац затражили су хитан састанак са члановима Управног одбора који су изгласали Божићеву смјену и то синоћ у термину вечерњег тренинга у дворани Борик, али се наведени, након 30 минута чекања, нису појавили, па су црвено-плави наставили са редовним радом, под командом помоћног тренера Марка Таушана.

(борац-спорт, фото: борац-спорт)

Сљедеће утакмице

 

Борац

Прва лига Републике Српске

18.8.2018.

19:30

Текстилац

 

Слога

Премијер лига

28.4.2018.

19:00

Борац

 

Братунац

Финале плеј-офа

9.5.2018.

20:00

ОКК Борац

 

Какањ

Плеј-оф Лиге БиХ

23.3.2018.

18:00

Борац m:tel
Више из Кошарка