Пратите нас

Кошарка

Играчи и јавност пружили максималну подршку Бојану Божићу

У текућој седмици дигла се велика прашина у бањалучкој спортској јавности због информације да је на сједници Управног одбора ОКК Борац, одржаној у понедјељак, смијењен садашњи тренер првог тима Бојан Божић.

Наиме, након што је из екипе због кршења клупске дисциплине након утакмице са екипом Студента-Игокее одстрањен Арсеније Вучковић, поједини чланови најужег клупског руководства сазвали су, како смо сазнали, неформални састанак, на којој су прегласали предсједника клуба Ненада Игњатића и изгласали Божићеву смјену.

У року од неколико минута информација је стигла и до играча првог тима, који су стали уз свог тренера, али и до јавности и навијача, који су, такође, пружили безрезервну подршку.

Такође, играчи ОКК Борац затражили су хитан састанак са члановима Управног одбора који су изгласали Божићеву смјену и то синоћ у термину вечерњег тренинга у дворани Борик, али се наведени, након 30 минута чекања, нису појавили, па су црвено-плави наставили са редовним радом, под командом помоћног тренера Марка Таушана.

(борац-спорт, фото: борац-спорт)

Сљедеће утакмице

 

Борац

Прва лига Републике Српске

24.11.2018.

15:00

Алфа Модрича

 

Борац

Премијер лига

20.12.2018.

18:00

Маглај

 

ОКК Борац Мако Принт

Друга лига Републике Српске

23.12.2018.

14:00

СКК Борац 1947

 

Борац m:tel

Премијер лига

26.12.2018.

19:00

Какањ
Више из Кошарка