Пратите нас

Кошарка

Играчи и јавност пружили максималну подршку Бојану Божићу

У текућој седмици дигла се велика прашина у бањалучкој спортској јавности због информације да је на сједници Управног одбора Кошаркашког клуба Борац, одржаној у понедјељак, смијењен садашњи тренер првог тима Бојан Божић.

Наиме, након што је из екипе због кршења клупске дисциплине након утакмице са екипом Студента-Игокее одстрањен Арсеније Вучковић, поједини чланови најужег клупског руководства сазвали су сједницу УО, на којој су прегласали предсједника клуба Ненада Игњатића и изгласали Божићеву смјену.

У року од неколико минута информација је стигла и до играча првог тима, који су стали уз свог тренера, али и до јавности и навијача, који су, такође, пружили безрезервну подршку.

Такође, играчи Кошаркашког клуба Борац затражили су хитан састанак са члановима Управног одбора који су изгласали Божићеву смјену и то синоћ у термину вечерњег тренинга у дворани Борик, али се наведени, након 30 минута чекања, нису појавили, па су црвено-плави наставили са редовним радом, под командом помоћног тренера Марка Таушана.

(борац-спорт, фото: борац-спорт)

Сљедеће утакмице

 

Борац

Премијер лига

25.2.2017.

15:30

Крупа

 

Борац

Пријатељска утакмица

3.2.2018.

18:00

Слога

 

Соколац

Лига Републике Српске

25.2.2018.

20:00

Борац

 

Гацко

Премијер лига

24.2.2018.

16:00

Борац m:tel
Више из Кошарка