Пратите нас

Фудбал

Лукић и Ћелић посјетили ОШ ”Јован Дучић” у Залужанима

ФОТО: ФК Борац

Борчеви првотимци Макс Јурај Ћелић и Јово Лукић посјетили су данас Основну школу ”Јован Дучић” у Залужанима.

Велики број основаца је, по завршетку прве смјене, дочекао црвено-плаве, који су имали пуне руке посла кад је ријеч о фотографисању са знатижељним клинцима и давању аутограма.

Дјеца су пресрећна, а јутрос када су чули да долазе играчи Борца једва смо привели наставу крају. Чекали смо их са нестрпљењем да видимо наше велике асове. Хвала им што су издвојили вријеме и што су нам уљепшали дан. Ми знамо да је ФК Борац највећи клуб у Бањалуци и морам да се похвалим да су наши ученици велики навијачи нашег Борца – рекла је Ранкица Пушић, директор ОШ ”Јован Дучић”.

Имали су основци из Залужана прилику и да шутирају пенале Борчевом тандему, али и да их бодре подијеливши се у два табора када је Лукић изазвао Ћелића ”на мегдан”.

Предивно искуство и прелијепо је видјети све ове малишане који су дошли да нас поздраве. Драго ми је што сви навијају за Борац и на нама је да их својим побједама и даље чинимо поносним – поручио је Ћелић.

Прелијеп дан. Ја дјецу обожавам и увијек ми је срце пуно када их видим у великом броју на клупским акцијама попут ове. Драго ми је да смо и њима уљепшали дан и желим да им поручим да буду добри ђаци – истакао је Лукић.

Овом посјетом, настављена је пракса обиласка школа у и око Бањалуке, а до сада су играчи у црвено-плавим дресовима обишли основне школе ”Георги Стојков Раковски”, ”Јован Цвијић’‘ и ”Бранко Радичевић”, те Техничку школу.

(борац-спорт)

Сљедеће утакмице

Борац

WWIN лига БиХ

20. маj 2024.

17:00

Игман

 

Борац

Полуфинале Купа БиХ

25. мај 2024.

20:00

Грачаница

 

Слога

Премијер лига БиХ

9. март 2024.

19:00

Борац

 

Домаљевац

Премијер лига БиХ

16. март 2024.

19:00

Борац

 

Борац

Полуфинале Купа БиХ

25. мај 2024.

18:00

Хаџићи

Више из Фудбал