Пратите нас

Фудбал

Црвено-плави посјетили ОШ ”Јован Цвијић”, директорка поручила: Наше насеље и школа у Борчевим бојама, тиме се поносимо!

ФОТО: ФК Борац

Првотимци Борца Марко Милошевић, Јаков Благаић и Давид Чавић посјетили су овог петка основце у бањалучкој школи “Јован Цвијић”.

Борчевом тројцу приређен је дочек на школском игралишту уз громогласно скандирање “Борац, Борац”, на шта главни актери цијеле приче нису остали имуни.

Искрено, за ово се тренира и живи. Драго ми је што баш воле ФК Борац и што смо их усрећили доласком. Надам се да ће неко од ових малишана кренути нашим стопама, да ће Борац добити неке нове играче који ће надмашити све нас и ово што планирамо да урадимо ,а то је, зна се, освајање дупле круне – рекао је Борчев чувар мреже.

Један од школских зидова у наредном периоду красиће дрес Борца, са потписима свих играча.

Наше насеље и школа су у Борчевим бојама и можемо да се похвалимо да овдје живе неки од најватренијих Борчевих навијача. Познати смо по томе у Бањалуци. Ово је једна сјајна промоција спорта и добродошла је у свим школама. Наша је чувена по одличним спортским резултатима, а очекујемо да нам сљедећи пут у посјету дође комплетна екипа ФК Борац – вјерује Мила Чудић Никић, директорка ОШ “Јован Цвијић”.

(борац-спорт)

Сљедеће утакмице

Борац

WWIN лига БиХ

20. маj 2024.

17:00

Игман

 

Борац

Полуфинале Купа БиХ

25. мај 2024.

20:00

Грачаница

 

Слога

Премијер лига БиХ

9. март 2024.

19:00

Борац

 

Домаљевац

Премијер лига БиХ

16. март 2024.

19:00

Борац

 

Борац

Полуфинале Купа БиХ

25. мај 2024.

18:00

Хаџићи

Више из Фудбал