Пратите нас

Фудбал

Борац надомак финала Купа БиХ, порука из Платонове: Имамо плус два, али нема опуштања!

ФОТО: ФК Борац/Никола Кулага

Пред фудбалерима Борца је друга битка за финале Купа БиХ!

Црвено-плави ће у уторак на Градском стадиону, са почетком у 18.00 часова, дочекати Широки Бријег, којег су у првом дуелу, играном 3. априла на читлучким Барама, савладали резултатом 1:3 и стигли надомак борбе за трофеј.

Имамо предност из прве утакмице, али не смијемо да се заварамо. Морамо да будемо фокусирани од самог почетка и да добро отворимо утакмицу. Крај сезоне је и вријеме је када се све рјешава. Морамо да будемо максимално сконцентрисани и да сезону приведемо крају онако како желимо – рекао је пред меч са Широкобријежанима штопер црвено-плавих Макс Јурај Ћелић.

Да нема опуштања упркос плус два из првог меча, порука је и тренера Винка Мариновића.

У првој утакмици смо остварили позитиван резултат, али нема опуштања. Екипа Широког је веома квалитетна и увјерен сам да они имају своје амбиције да се домогну финала. Немају шта да изгубе, а на нама је да им одговоримо добром игром. Морамо да будемо конкретни, чвсти и да кроз добру игру дођемо до резултата који нас води у финале Купа БиХ – истакао је стратег црвено-плавих.

ХУМАНИТАРНИ КАРАКТЕР

Фудбалски клуб Борац се пред меч са Широким Бријегом прикључио акцији “Од Бањалуке с љубављу” која за циљ има прикупљање финансијских средстава за изградњу објекта/куће за привремено и дугорочно збрињавање дјеце, младих и одраслих са сметњама у развоју у Бањалуци.

С тим у вези, клуб из Платонове улице донираће дио прихода од продатих улазница за реванш утакмицу полуфинала Купа БиХ за акцију “Од Бањалуке с љубављу” коју можете да подржите и позивом на број 1414.

(борац-спорт)

Сљедеће утакмице

Борац

WWIN лига БиХ

20. маj 2024.

17:00

Игман

 

Борац

Полуфинале Купа БиХ

25. мај 2024.

20:00

Грачаница

 

Слога

Премијер лига БиХ

9. март 2024.

19:00

Борац

 

Домаљевац

Премијер лига БиХ

16. март 2024.

19:00

Борац

 

Борац

Полуфинале Купа БиХ

25. мај 2024.

18:00

Хаџићи

Више из Фудбал