Пратите нас

Фудбал

Борац гостује на Тушњу: ”Ако будемо прави, ни резултат неће изостати!”

Први премијерлигашки меч након двоседмичне паузе (квалификације за ЕУРО 2024, оп.а.) фудбалери Борца одиграће посљедњег мартовског дана, на гостовању Тузла ситију (стадион Тушањ, 18.00 часова, пренос на ТВ Арена спорт).

У првој недјељи играли смо заосталу утакмицу Купа Републике Српске, док смо другу искористили за припрему за ово коло, а наравно и за остатак првенства. Није дуго прошло, три недјеље откада смо играли са Тузла ситијем. Играмо поново утакмицу, нема неких великих непознаница, али је сигурно да ће и они играти на другачији начин него што је био случај у Бањалуци. Ми морамо да играмо на нивоу на којем смо играли и ту прву утакмицу, а сигурно очекујем другачији Тузла сити јер они играју и као домаћини и сигурно ће бити много офанзивнији. Међутим, мислим да уколико поновимо игру из посљедње утакмице, мислим да ни резултат неће изостати – рекао је у најави ове утакмице тренер Борца Винко Мариновић.

Очекује се да једно од мјеста у средини терена буде ”резервисано” за словеначког интернационалца Јанеза Пишека.

Мислим да ће они бити веома опрезни у овом дуелу, знајући како смо ми играли прошлу утакмицу са њима. Биће тешко јер се они боре за опстанак, имају своје циљеве али имамо и ми. Међутим, мислим да ако ми будемо играли као што смо играли до сада, не треба да се бојимо. Мислим да треба максимално да уђемо у утакмицу, да дамо све од себе и да ће побједа доћи – рекао је Пишек, који је говорио и о периоду адаптације у тим.

Трудим се да пружим све што могу на утакмици и дајем све од себе да што боље изгледам на терену. Адаптација је била веома лака, играчи овдје су ме добро прихватили. Мислим да је све било добро откако сам дошао, сви у клубу су били добри према мени и помогли ми.

(борац-спорт, фото: ФК Борац/Никола Кулага)

Сљедеће утакмице

Борац

WWIN лига БиХ

20. маj 2024.

17:00

Игман

 

Борац

Полуфинале Купа БиХ

25. мај 2024.

20:00

Грачаница

 

Слога

Премијер лига БиХ

9. март 2024.

19:00

Борац

 

Домаљевац

Премијер лига БиХ

16. март 2024.

19:00

Борац

 

Борац

Полуфинале Купа БиХ

25. мај 2024.

18:00

Хаџићи

Више из Фудбал

Adv.
Sans Serif Fonts
Popular Fonts
Yayinlanacak
Serif Fonts
Script And Handwritten
Display Fonts
Handwriting Fonts
Typeface Fonts
Decorative Fonts
Brush Fonts
Modern Fonts
Retro Fonts
Vintage Fonts
Modern Sans Fonts
SVG Fonts
Logo Fonts
Creative Fonts
Calligraphy Fonts
Montserrat Font
Raleway Font
Coffee Morning Sans
Horizon Font
Gotham Font GelsinX.com olarak Vozol Puff ve Saltica Puff Bar Satışı yapmaktayız. Vozol Puff Bodrum, Vozol Puff Antalya, Vozol Puff İstanbul ve Vozol Puff İzmir siparişlerinizi kurye ile hızlı teslimat veya kargo ile kapıda ödeme seçenekleri ile satış yapmaktayız. iqos terea sipariş iqos Heets sipariş