Пратите нас

Рукомет

ЖРК Борац заједничким дружењем ставио тачку на успјешну сезону

Заједничким дружењем руководства, играчица, тренера и новинара, одржаним вечерас, Женски рукометни клуб Борац је ставио тачку на успјешну сезону, у којој је освојена шампионска титула у Првој лиги Републике Српске те изборен повратак у Премијер лигу БиХ након четири године.

“Осице” су 2015. године испале из елите, три године су “лутале” прволигашким такмичењем, да би у недавно завршеној сезони трофејни клуб успио организационо да се издигне и врати, руку на срце, тамо гдје и припада – у елиту женског рукомета у БиХ.

Директор шестоструког шампиона БиХ Дарко Савић рекао је вечерас да је руководство клуба задовољно оствареним у овој сезони, те да је циљ за предстојећу такмичарску годину борба за горњи дио табеле, уз довођење квалитетних играчица које имају искуство играња у највишем рангу. Први оперативац повратника у Премијер лигу БиХ захвалио се свим медијима који су испратили рад клуба у прошлој сезони, те истакао да је учињен максимум у датом тренутку да се дјеловање клуба што боље приближи јавности.

Тренер Никола Бијелић, који је предводио Бањалучанке до титуле у Првој лиги Републике Српске, навео је да ће припреме за премијерлигашке наступе почети 29. јула, те да ће екипа, уколико буде финансијских средстава, неколико дана припремног периода провести ван града на Врбасу.

(борац-спорт)

Сљедеће утакмице

Борац

Премијер лига БиХ

април 2020.

00:00

Слобода

 

Вогошћа

Премијер лига БиХ

април 2020.

00:00

Борац

 

Ушће

Друга лига Републике Српске

април 2020.

00:00

СКК Борац 1947

 

Борац

Премијер лига БиХ

април 2020.

00:00

Радник

 

Криваја

Премијер лига БиХ

април 2020.

00:00

Борац

Више из Рукомет