Пратите нас

Рукомет

РК Борац без потпредсједника: Маринко Умичевић поднио оставку

Маринко Умичевић, досадашњи потпредсједник РК Борац, поднио је оставку на ову функцију, а уједно и на мјесто члана Управног одбора бањалучког премијерлигаша.

Тим поводом се огласио саопштењем којим обавијештава спортску и рукометну јавност, као и сараднике о разлозима овог потеза.

Саопштење преносимо у цјелости.

Послије више од четири године одлучио сам да се повучем из Рукометног клуба Борац m:tel. За све то вријеме уложио сам максималан напор како бисмо клуб поставили на здраве ноге, да играчима и стручном штабу обезбиједим неопходне услове за рад и нема сумње да сам заједно са својим сарадницима у томе и успио. Мислим да је дошло вријеме за нове људе, да они наставе да воде бригу о клубу и себе више не видим у тој причи. Срећан сам и задовољан што сам био дио овог трофејног клуба и желим да се захвалим свима са којим сам сарађивао у протеклом периоду.

Послије Владе Републике Српске, Града Бањалука и компаније m:tel, Фабрика обуће Бема је сљедећи најзначајнији спонзор Рукометног клуба Борац m:tel. Све до сада што сам уложио у клуб, а често сам давао и сопствени новац, никада ниједног тренутка нисам ни помислио да вратим, и од срца сам финансирао наш Борац. Стога поручујем да ће Бема до краја текуће године остати уз заштитни бренд града на Врбасу

Сада се у потпуности окрећем раду у Рукометном савезу Републике Српске гдје ме чека велики посао, поготово када се зна да идуће године обиљежавамо три деценије постојања. Свима у Рукометном клубу Борац m:tel упућујемо једно велико ХВАЛА и довиђења.

(борац-спорт, фото: МОНДО/Драган Шутвић)

Сљедеће утакмице

Леотар

Премијер лига

16. октобар 2021.

14:00

Борац

 

Борац

EHF Cup

17. октобар 2021.

18:00

Беса

 

ЖФК Борац

Прва лига Републике Српске

17. октобар 2021.

15:00

ЖФК Спартак

 

Борац

Премијер лига БиХ

октобар 2021.

00:00

Борац

 

HC Dac

EHF Cup

16. октобар 2021.

18:00

Борац

Више из Рукомет