Пратите нас

Рукомет

Рукометни клуб Борац и Јелен пиво од данас ”руку под руку”!

Рукометни клуб Борац од данас је јачи за компанију ”Molson Coors”, која ће у наредне три године бити један од најважнијих дијелова црвено-плавог спонзорског пула!

Компанија која је јавности најпознатији по бренду ”Јелен пиво” договорила је услове сарадње са клубом, а уговор, осим основних обавеза, подразумијева и додатне премије у зависности од остварених такмичарских резултата.

Компанија је изашла у сусрет мимо уговорених обавеза, те дала додатна средства за премије за остварене резултате. То ће свакако бити додатни вјетар у леђа и много значити нашим младим момцима у првом, али и омладинском тиму. Ради се о два велика бренда, са једне стране Борац, спортски бренд Бањалуке и Републике Српске, а са друге, свјетски бренд са познатим Јелен пивом. Ова компанија се у протеклом периоду доказала као друштвено-одговорна која спонзорише бројне културне и спортске манифестације и клубове, дајући примјер да се може бити успјешан и ако сте друштвено-одговорни. Драго ми је да смо препознати као потенцијал и да ће сарадња бити успјешна на обострано задовољство. Нека нам је са срећом – рекао је директор бањалучког клуба Владимир Бранковић на данашњој конференцији за новинаре.

Представницима медија обратио се и Владимир Росић, маркетинг менаџер компаније.

Поносан сам и почаствован што смо договорили вишегодишњу сарадњу са Борцем. Бањалучки клуб је један од највећих спортских брендова на овим просторима, па вјерујемо да ћемо наше партнерство реализовати на обострани интерес. Ради се о клубу са традицијом и резултатима, па је очекивано да и успјешни брендови буду додатни вјетар у леђа. Знамо да је Борац симбол града Бањалуке и вјерујемо да ће кроз ове активности и резултати бити успјешнији у наредном периоду. Поред спонзорског уговора, наша компаније урадиће и бројне маркетиншко-продајне активности и биће велика подршка за навијаче и симпатизере клуба. Надам се да ћемо сви заједно у овим тешким временима помоћи клубу да оствари још боље резултате на локалном, регионалном и европском нивоу – истакао је Росић.

(борац-спорт, фото: РК Борац)

Сљедеће утакмице

Леотар

Премијер лига

16. октобар 2021.

14:00

Борац

 

Борац

EHF Cup

17. октобар 2021.

18:00

Беса

 

ЖФК Борац

Прва лига Републике Српске

17. октобар 2021.

15:00

ЖФК Спартак

 

Борац

Премијер лига БиХ

октобар 2021.

00:00

Борац

 

HC Dac

EHF Cup

16. октобар 2021.

18:00

Борац

Више из Рукомет