Пратите нас

Фудбал

Мариновић пред меч са Леотаром: Најважније је да поновимо приступ из прошле утакмице!

Трећи, посљедњи премијерлигашки круг фудбалери Борца отвориће у суботу (18. март) од 20.30 часова домаћом утакмицом против Леотара, који са клупе предводи некадашњи тренер Борца Марко Максимовић, освајач титуле са црвено-плавима 2021. године.

Марко је сигурно тренер који познаје ову екипу и тренер је, како сте и сами рекли, који је са Борцем освојио титулу. Сигурно да и ту лежи квалитет на страну Леотара, али без обзира на све, и ова али и свака наредна утакмица зависи од тога како ћемо ми ући. Леотар јесте у борби за опстанак, али сигурно у својим редовима има доста квалитетних и искусних играча који су играли Премијер лигу, а имао сам прилику да неке од њих и тренирам, тако да сам упознат са њиховим квалитетима. Леотар је одиграо доста добро неке утакмице у прољећном дијелу првенства, можда немају тај бодовни салдо који би требало да имају. Што се нас тиче, желимо да одиграмо опет онако како смо играли против Тузла ситија и ако поновимо тај приступ, сигурно да очекујемо три бода како бисмо се учврстили на позицији која води у Европу. Са друге стране, сигурно је да ће нам ова пауза која слиједи омогућити да се још боље припремимо за наставак првенства и мечеве који нам слиједе – ријечи су тренера Борца Винка Мариновића са конференције за новинаре.

Када је ријеч о играчком кадру, под упитником су Ален Јуриљ и Недељко Пишчевић, док се у тим након одрађене суспензије због жутих картона враћа Федор Предраговић.

(борац-спорт, фото: ФК Борац)

Сљедеће утакмице

Борац

WWIN лига БиХ

18. фебруар 2024.

17:30

Тузла сити

 

Вогошћа

Премијер лига БиХ

9. децембар 2023.

18:00

Борац

 

Борац

Премијер лига БиХ

19. новембар 2023.

19:00

Слога

 

Радник

Премијер лига БиХ

2. фебруар 2024.

19:00

Борац

 

Мира

Премијер лига БиХ

29. април 2023.

17:00

Борац

Више из Фудбал