Пратите нас

Фудбал

Буразор: Борац треба да гледа само себе, циљ брз повратак у Премијер лигу

Фудалери Борца ремизирали су у трећем колу Прве лиге Републике Српске на гостовању екипи Подриња резултатом 0:0, што је био укупно трећи неријешен исход тим резултатом у мечевима два тима на стадиону у Јањи. Десило се то два пута у сезони 2016-17, 3. септембра 2016. године када је црвено-плаве са тренерске клупе предводио Владо Јагодић, и 26. априла 2017. године, када је први тренер био актуелни стратег Козаре Вуле Тривуновић.

Играли смо против веома квалитетне екипе Подриња, која је, уједно, и врло неугодна. Показали смо у овој утакмици да имамо квалитет, успјели смо да сачувамо свој гол, имали смо и ми шансе за побједу које нисмо искористили. У сваком случају, можемо да будемо задовољни освојеним бодом – рекао је у разговору за наш портал везиста Бојан Буразор.

Управо ће Бојанов бивши клуб Рудар Приједор, који у досадашња три кола није осјетио сласт побједе, бити ривал црвено-плавима у четвртом колу. Крајишки дерби заказан је за суботу, 1. септембар, у 19:30 часова.

Предстоји нам крајишки дерби и свакако не смијемо да потцијенимо екипу из Приједора. Гости сигурно посједују своје квалитете, али имамо цијелу седмицу пред собом да се квалитетно спремимо. Не интересује нас ништа осим побједе – навео је Буразор.

Везни фудбалер нашег тима на крају разговора за портал борац-спорт навео је, према сопственом мишљењу, Борчеве главне ривале у борби за титулу и пласман у Премијер лигу БиХ.

Лига је тек кренула, поједине екипе су већ показале да су јаке и квалитетне, али има још много утакмица до краја сезоне. Сигурно је да су Слога из Горњег Црњелова и Козара кандидати за висок пласман, али ми треба да гледамо себе и да се експресно вратимо у Премијер лигу БиХ, гдје Борац заслужује да буде и гдје му је и мјесто – закључио је Буразор.

(борац-спорт, фото: борац-спорт)

Сљедеће утакмице

Борац

WWIN лига БиХ

20. маj 2024.

17:00

Игман

 

Борац

Полуфинале Купа БиХ

25. мај 2024.

20:00

Грачаница

 

Слога

Премијер лига БиХ

9. март 2024.

19:00

Борац

 

Домаљевац

Премијер лига БиХ

16. март 2024.

19:00

Борац

 

Борац

Полуфинале Купа БиХ

25. мај 2024.

18:00

Хаџићи

Више из Фудбал

Adv.
Sans Serif Fonts
Popular Fonts
Yayinlanacak
Serif Fonts
Script And Handwritten
Display Fonts
Handwriting Fonts
Typeface Fonts
Decorative Fonts
Brush Fonts
Modern Fonts
Retro Fonts
Vintage Fonts
Modern Sans Fonts
SVG Fonts
Logo Fonts
Creative Fonts
Calligraphy Fonts
Montserrat Font
Raleway Font
Coffee Morning Sans
Horizon Font
Gotham Font
slot online
sawer138
hokimulu