Пратите нас

Фудбал

Зељковић о дуговањима према Пузигаћи, Распудићу, Авдукићу и Ђорђићу: То су посљедње тужбе, Борац почиње нову епоху

Јутрос се у појединим бањалучким медијима појавила информација да је Дисциплинска комсија Фудбалског савеза Републике Српске пресудила у корист некадашњих фудбалера Борца Бојана Пузигаће, Асмира Авдукића, Бориса Распудића и Драгана Ђорђића, којима клуб из Платонове улице укупно мора да исплати 80 000 КМ.

Објављено је чак да Борац неће моћи да игра мечеве Прве лиге Републике Српске уколико не измири наведена дуговања, али шредсједник Борца Вицо Зељковић истиче да то неће бити случај.

Ништа није спорно, постоје дуговања и знамо за њих. У клуб још није стигла званична одлука Савеза, али кад стигне, имаћемо 30 до 45 дана да измиримо дуг, у зависности од тога какве пресуде играчи имају. Око овога нема никаквих проблема и не треба правити тензију тамо гдје је нема. Борац ће играти Прву лигу РС а надам се и Премијер лигу сљедеће сезоне. Добра ствар је што су ово посљедње тужбе јер смо у протекла три мјесеца то рјешавали. Могу да кажем да Борац почиње нову епоху – рекао је Зељковић, најавивши да ће клуб 19. септембра направити пресјек урађеног у протеклих 90 дана, односно од Изборне скупштине одржане 19. јуна.

(борац-спорт, фото: борац-спорт)

Сљедеће утакмице

Борац

Прва лига Републике Српске

18.5.2019.

19:30

Слога

 

Коњух

Четвртфинале плеј-офа

18.5.2019.

19:00

Борац

 

Уна

Друга лига Републике Српске

31.3.2019.

17:00

СКК Борац 1947

 

Младост

Полуфинале плеј-офа

13.4.2019.

18:00

Борац m:tel

Више из Фудбал