Пратите нас

Фудбал

”Узимај маркер, иде Јово Лукић! Кортес, Кортес – може слика?” Борчеви фудбалери уљепшали поподне најмлађим навијачима!

Десетине бањалучких малишана, најмлађих навијача Борца, дуго ће памтити овај 15. септембар…

На платоу испред тениског терена у парку Младен Стојановић, велики број дјечака и дјевојчица имао је прилику да се дружи са својим љубимцима. Првотимци Великана из Платонове Александар Субић, Стојан Врањеш, Хозе Рикардо Кортес и Јово Лукић били су њихови домаћини на једночасовном дружењу, са осмијехом на лицу потписујући аутограм-картице и дресове, фотографишући се и играјући фудбал ”на мале”.

”Узимај маркер, иде Јово Лукић” – отело се једном малишану у разговору са другаром када је примијетио свог идола како се приближава парку. Није нападач нашег тима стигао ни да сједне, а већ је био окружен малом армијом борчеваца, која је жељела било шта за успомену – фотографију, аутограм на дрес, или бар један минут фудбала на ”голиће”.

Привукао је Лукић највећу пажњу окупљених, али наравно, и сви остали фудбалери црвено-плавих били су у великом послу. Тако је, између осталог, небројено пута могло да се чује ”Кортес! Кортес!”, али када сте окружени дјецом која вас обожавају и једног дана желе да постанете као ви – ништа није тешко.

(борац-спорт, фото: борац-спорт)

Сљедеће утакмице

Игман

Премијер лига БиХ

25. новембар 2023.

13:00

Борац

 

Слога

Премијер лига БиХ

11. новембар 2023.

18:00

Борац

 

Борац

Премијер лига БиХ

19. новембар 2023.

19:00

Слога

 

Борац

Премијер лига БиХ

1. новембар 2023.

19:00

Радник

 

Мира

Премијер лига БиХ

29. април 2023.

17:00

Борац

Више из Фудбал