Пратите нас

Фудбал

Управни одбор именовао нове директоре

Новоименовани Управни одбор Борца, на челу са Миланом Тегелтијом, одржао је ове сриједе први састанак, на којем је именовао главне оперативце.

Тако ће улогу директора, умјесто Дејана Лукендића, убудуће обављати Александар Мићић, досадашњи координатор омладинске школе.

На мјесто спортског директора стиже Оливер Јандрић, који је до сада обављао функцију шефа омладинских категорија, док ће послове директора маркетинга и продаје обављати Дејан Ћато, који је исту функцију више од десет година обављао у ”Бањалучкој пивари”.

Његов замјеник биће Мирко Вујиновић, дипломирани економиста.

МИЛАН ТЕГЕЛТИЈА: ”Вјерујем да смо учинили добре изборе, а вријеме ће показати да ли то наше убјеђење и даље стоји. Пред нама су захтјевни пројекти, које смо себи поставили и мислимо да је ово тим људи који може да изгура ову врсту амбиција.”

АЛЕКСАНДАР МИЋИЋ: ”Желим да се захвалим Управном одбору на данашњем именовању за директора клуба. С обзиром на то да сам ту присутан већ годинама и да сам оперативац у ужем кругу људи на свим гостујућим и домаћим утакмицама, али и на иностраним, ми се добро познајемо. Већину представника медија знам и са утакмица и свих осталих дешавања. Упознати смо са свим што се до сада дешавало, знамо како клуб функционише и даћемо све од себе да унаприједимо клуб и да Борац оствари још веће резултате у будућности. Имамо велико бреме из историје, клуб је великан, биће нам тежак задатак, али даћемо све од себе.”

ОЛИВЕР ЈАНДРИЋ: ”Долазим из омладинске школе, тако да сам упознат са стањем у клубу, што ће ми олакшати обављање позиције на коју сам именован. Краткорочно гледано, овај период ћемо искористити да покушамо да сачувамо позицију на табели која води у европска такмичења, да након тога са шефом стручног штаба извршимо једну дубоку анализу, да разговарамо о евентуалним појачањима и сезону успјешно приведемо крају. Не напуштам овим именовањем омладинску школу, максимално сам укључен и даље у њен рад јер сматрам да је то један од најбитнијих сегмената сваког клуба.”

ДЕЈАН ЋАТО: ”Као неко ко је грађанин Бањалуке, неко ко жели да помогне и да дадне свој допринос са становишта маркетинга који је моја ужа специјалност, нисам до сад био везан за рад фудбалског клуба. Међутим, са стране промоције, са стране гдје се гради бренд, сматрам да могу помогнем клубу. Унијећемо додатну енергију, желимо да укључимо посјетиоце, желимо да правимо већи број навијача. Омладинска школа је изузетан потенцијал што се тиче самог Фудбалског клуба Борац, у смислу привлачења свих селекција. Друштвено-корисни рад клуба ће убудуће бити редован јер желимо да дио вратимо заједници, да укључимо и остале. Желимо да људи допринесу клубу, не да само ми са ове стране покушавамо све. Битно је за атмосферу у граду и енергију око клуба.

МИРКО ВУЈИНОВИЋ: ”Овај тим људи ће учинити све да се клуб приближи свим грађанима Бањалуке, Републике Српске и БиХ. Желимо да сви осјећају Борац као свој клуб, као своју кућу, да се осјећају пријатно овдје. Радићемо на томе, надам се, уз вашу подршку, да будемо у редовном контакту, да испратите сва дешавања и манифестације које ће клуб организовати у наредном периоду.

(борац-спорт)

Сљедеће утакмице

Тузла сити

WWIN лига БиХ

13. маj 2024.

17:00

Борац

 

Борац

Полуфинале Купа БиХ

25. мај 2024.

20:00

Грачаница

 

Слога

Премијер лига БиХ

9. март 2024.

19:00

Борац

 

Домаљевац

Премијер лига БиХ

16. март 2024.

19:00

Борац

 

Груде

Премијер лига БиХ

11. мај 2024.

17:30

Борац

Више из Фудбал