Пратите нас

Фудбал

Споразум играча и управе: Плате за март, април и мај мање за 50 посто

Фудбалски клуб Борац саопштио је данас да је постигао договор са члановима првог тима када су у питању мјесечна примања током пандемије корона вируса. Клуб из Платонове улице огласио се саопштењем, у којем је истакнуто да ће сви фудбалери примити упола мању плату за март, април и мај.

Клупско саопштење Вам преносимо у цјелости.

Управа Фудбалског клуба Борац Бањалука одржала је састанке са играчима нашег клуба први пут након принудне паузе изазване пандемијом корона вируса на подручју Републике Српске.

На састанку првотимаца ФК Борац Бањалука и управе клуба споразумно је договорено да ће плате играча за мјесеце март, април и мај текуће године, односно период када је клуб обуставио рад, бити умањене за 50 одсто од укупног мјесечног износа плате по мјесецу, по играчу.

Ова мјера је донесена и споразумно прихваћена од играчког кадра нашег клуба, како би се лакше превазишла отежена финансијска ситуација услијед пандемије, те омогућио даљи рад без губитака.

Такмичење у Премијер лиги БиХ је због пандемије корона вируса прекинуто након 22 кола, односно у првој половини марта, а неизвјесно је да ли ће се уопште наставити.

До краја је преостало да се одигра још 11 првенствених рунди.

(борац-спорт, фото: борац-спорт)

Сљедеће утакмице

Линфилд

Квалификације за Лигу конференција

22. јул 2021.

20:45

Борац

 

Слога

Премијер лига БиХ

22. маj 2021.

17:00

Борац

 

СКК Борац 1947

Друга лига Републике Српске

октобар 2021.

00:00

СКК Борац 1947

 

Борац

Премијер лига БиХ

октобар 2021.

00:00

Борац

 

Борац

Премијер лига БиХ

9. маj 2021.

18:00

Извиђач

Више из Фудбал