Пратите нас

Рукомет

РК Борац: Сезонска карта 70, златна 300 КМ

Рукометни клуб Борац m:tel огласио се данас саопштењем за јавност, поводом издавања сезонских, златних и новинарских акредитација за наредну такмичарску сезону, које Вам доносимо у цјелости.

РК Борац m:tel је за своје вјерне навијаче, спонзоре, пријатеље Клуба и новинаре у новој сезони припремио новине у вези сезонских, златних и press карата.

СЕЗОНСКЕ КАРТЕ

Куповином ове карте, по цијени од 70 КМ, сви наши навијачи имаће бесплатан улаз на све утакмице које РК Борац m:tel ове сезоне буде играо на домаћем терену.

Свака сезонска карта имаће бар код, на основу којег ћемо водити евиденцију о редовности доласка на утакмице. Највјернији навијачи, власници сезонске карте, на крају сезоне биће адекватно награђени.

Такође, власници ове карте оствариће попуст на куповину код спонзора и пријатеља РК Борац m:tel у износу од 10 до 20 одсто (продавнице спортске опреме, књижаре, здравствене установе…), о чему ће бити благоревемно и адекватно информисани на нашем сајту и FB страници.

За све који сезонску карту купе до 8. септембра, моћи ће је добити по акцијској цијени од 50 КМ.

 ЗЛАТНЕ КАРТЕ

Као и куповином сезонске карте, власници златне карте моћи ће бесплато да уђу на све утакмице које РК Борац m:tel у наредној сезони буде играо као домаћин.

Осим тога, власници ове карте, која ће коштати 300 КМ, имаће и бројне друге погодности. Између осталог, како би избјегли гужву на улазу у дворану, власници златне карте улазиће на посебан улаз, имаће приступ VIP салону, у којем ћемо бесплатно служити храну и пиће, а гдје ће се моћи дружити и са осталим спонзорима и власницима златне карте. И власницима ове карте омогућићемо попуст при куповини у објектима наших спонзора и пријатеља Клуба.

 PRESS КАРТЕ

Од ове сезоне посебну пажњу водићемо о представницима медија. С обзиром на то, припремљене су и посебне PRESS карте за новинаре, за које смо, осим бесплатног улаза, предвидјели и бројне погодности. Карте ће бити издаване на захтјев редакција.

Напомињемо, од сљедеће такмичарске сезоне, улазница за утакмице РК Борац m:tel коштаће 5 КМ, а дјеца до 12 година и пензионери моћи ће бесплатно да уђу.

 Због израде софтвера за праћење/скенирање картица, почетак продаје сезонских и златних карата ће бити пролонгиран за 21. август.

Сљедеће утакмице

Слобода

m:tel Премијер лига БиХ

13. август 2022.

17:05

Борац

 

Борац

Премијер лига БиХ

23. април 2022.

17:00

Вогошћа

 

Борац

Прва лига Републике Српске

6. март 2022.

18:30

Јахорина

 

ЖФК Борац

Прва лига Републике Српске

6. новембар 2021.

15:00

Модрича

 

Борац

Четвртфинале плеј-офа

19. март 2022.

19:00

Љубиње

 

Зрињски

Премијер лига БиХ

26. март 2022.

17:00

Борац

Више из Рукомет