Пратите нас

Рукомет

Регистрациона комисија: Шахдановић није имао право наступа, комесар такмичења има посљедњу ријеч

Регистрациона комисија Рукометног савеза БиХ одржала је јуче у Сарајеву сједницу, на којој је главна тема био наступ рукометаша Грачанице Халила Шахдановића у мечу са Борцем (21:25).

Комисија у саставу: Милета Кекић, Чедомир Ђукић и Фетах Кадрић утврдила је, на основу препорука и дописа из Европске рукометне федерације, да поменути играч није имао право да наступи у Борику јер је и даље регистрован у Аустрији, те је суспендован до окончања поступка.

Такође, Регистрациона комисија РС БиХ наложила је комесару такмичења Срђану Јовићу да у складу са Пропозицијама такмичења донесе одговарајућу одлуку о коначном резултату утакмице, те упутила захтјев да Управни одбор РС БиХ, преко канцеларије Савеза, изврши провјеру регистрација свих рукометаша и рукометашица Премијер лиге БиХ за текућу сезону, како би се избјегле даље неправилности.

Рукометаши Борца, иначе, данас нстављају са такмичењем у Премијер лиги БиХ, а противник ће им у оквиру десетог кола, у дворани Борик са почетком у 18 часова, бити ”фењераш” зворничка Дрина.

(борац-спорт, фото: борац-спорт)

Сљедеће утакмице

Борац

Пријатељска утакмица

14. јул 2020.

16:00

Инђија

 

Борац

Премијер лига БиХ

септембар 2020.

00:00

Борац

 

СКК Борац 1947

Друга лига Републике Српске

новембар 2020.

00:00

СКК Борац 1947

 

Борац

Премијер лига БиХ

октобар 2020.

00:00

Борац

 

Борац

Премијер лига БиХ

септембар 2020.

00:00

Борац

Више из Рукомет