Пратите нас

Рукомет

Мирко Микић отишао из Борца, каријеру наставља у тузланској Слободи

Мирко Микић, досадашњи тренер рукометаша Борца, одлази са ове функције, након два мандата на црвено-плавој клупи. Тренерску каријеру наставиће у тузланској Слободи, гдје ће наставити да тренира два дојучерашња првотимца Борца, Луку Кнежевића и Марка Лукића.

Већ неко вријеме пратим шта се дешава у Рукометном клубу Слобода, око четири-пет година и самим тим ти првобитни разговори су текли поприлично глатко и у  опуштеној атмосфери, гдје сам се ја отприлике увјерио у све оно што сам знао од раније, а то је да се ради о једном страшно организованом клубу са јасном амбицијом и циљем. Мислим и да дијелимо исту енергију кад је наш спорт у питању, мислим да дијелимо исти ентузијазам и, бар из неког мог угла, мислим да су преговори текли врло лако, да смо успјели да се договоримо око наше будуће сарадње. Морам истаћи да сам заиста срећан зато што сам се договорио са РК Слобода из Тузле и да се радујем нашој сарадњи и исто тако, послије дуго времена једва чекам да крену припреме како бисмо отпочели с радом – рекао је Микић приликом представљања у Тузли.

Микић је први пут на кормило стигао у јесен 2018. године, са позиције спортског директора, замијенивши на клупи дотадашњег тренера Бојана Унчанина.

На мјесту главног тренера остао је до почетка 2021. године, када је стигао Веселин Вујовић, чији је Микић био помоћник, да би након одласка Вујовића, у љето исте године, поново постао главни тренер.

Са Борцем је Микић освојио пет трофеја – два у Премијер лиги БиХ (2020. и 2022. године) и исто толико у Купу Републике Српске (2020. и 2022. године), те један у Купу БиХ (2021. године).

(борац-спорт, фото: борац-спорт)

 

Сљедеће утакмице

Борац

WWIN лига БиХ

20. маj 2024.

17:00

Игман

 

Борац

Полуфинале Купа БиХ

25. мај 2024.

20:00

Грачаница

 

Слога

Премијер лига БиХ

9. март 2024.

19:00

Борац

 

Домаљевац

Премијер лига БиХ

16. март 2024.

19:00

Борац

 

Борац

Полуфинале Купа БиХ

25. мај 2024.

18:00

Хаџићи

Више из Рукомет

Adv.
Sans Serif Fonts
Popular Fonts
Yayinlanacak
Serif Fonts
Script And Handwritten
Display Fonts
Handwriting Fonts
Typeface Fonts
Decorative Fonts
Brush Fonts
Modern Fonts
Retro Fonts
Vintage Fonts
Modern Sans Fonts
SVG Fonts
Logo Fonts
Creative Fonts
Calligraphy Fonts
Montserrat Font
Raleway Font
Coffee Morning Sans
Horizon Font
Gotham Font GelsinX.com olarak Vozol Puff ve Saltica Puff Bar Satışı yapmaktayız. Vozol Puff Bodrum, Vozol Puff Antalya, Vozol Puff İstanbul ve Vozol Puff İzmir siparişlerinizi kurye ile hızlı teslimat veya kargo ile kapıda ödeme seçenekleri ile satış yapmaktayız. iqos terea sipariş iqos Heets sipariş