Пратите нас

Куглање

Куглашки клуб Борац потписао спонзорски уговор са Фабриком обуће Бема

Куглашки клуб Борац јачи је за новог спонзора, Фабрику обуће Бема, са којом је јуче потписан једногодишњи спонзорски уговор. Исти је вриједан 5 000 КМ, а потписали су га Маринко Умичевић, технички директор Беме са једне, те Ненад Талић, предсједник Куглашког клуба Борац са друге стране.

Драго нам је што смо у могућности да помогнемо Куглашки клуб Борац, као што финансијски подржавамо рад ФК Борац, РК Борац и КК Борац. Вјерујем да ће то бити добра прича, а од наших куглаша очекујем да послије недавно освојеног Купа Републике Српске буду најбољи и у Купу БиХ. Исто тако се надам да ће у наредној такмичарској сезони поново бити шампиони БиХ, а након тога да ће остварити и добар резултат на европској сцени – изјавио је Маринко Умичевић, технички директор Беме послије потписивања спонзорског уговора, али и потпредсједник УО КуК Борац.

Ненад Талић, предсједник Куглашког клуба Борац захвалио се менаџменту Фабрике обуће Бема на одлуци да помогну рад овог успјешног спортског колектива.

Дугујемо велико хвала руководству Беме, а прије свега техничком директору Маринку Умичевићу. Као што је име Борац спортски бренд Бањалуке, то исто важи и за овај привредни колектив, као бањалучки привредни бренд. Сигуран сам да ће наши играчи учинити све како би у периоду који долази остварили запажене резултате. Наши циљеви су јасни, наредни план је да дођемо до Купа БиХ, потом до најбољег резултата у Премијер лиги БиХ с тим да смо на полусезони били на 4. мјесту и онда јуриш ка Европи. У међувремену, план нам је да клуб ојачамо и организационом структуром, већим спонзорским пулом и играчким кадром – рекао је Ненад Талић.

Потписивању спонзорског уговора које је обављено у просторијама Беме, поред представника више електронских и писаних медија, присустовали су: Душан Кудра, почасни предсједник КуК Борац те чланови УО клуба Мићо Пердух, Владимир Кајкут и секретар клуба Славко Нинковић.

Куглаши поражени од Слободе

Овоме додајмо и да су куглаши Борца поражени од Слободе резултатом 5:3 у мечу 14. кола Премијер лиге. Након 14 мечева, Борац заузима пето мјесто на табели са 22 бода, три мање од мостарског Зрињског, којег дочекују 4. фебруара.

(борац-спорт, Куглашки клуб Борац)

Сљедеће утакмице

Борац

Куп БиХ

28. фебруар 2024.

18:30

Сарајево

 

Борац

Премијер лига БиХ

23. фебруар 2024.

18:30

Грачаница

 

Борац

Премијер лига БиХ

19. новембар 2023.

19:00

Слога

 

Радник

Премијер лига БиХ

2. фебруар 2024.

19:00

Борац

 

Мира

Премијер лига БиХ

29. април 2023.

17:00

Борац

Више из Куглање