Пратите нас

Uncategorized

Кривац је коронавирус: Утакмице пред празним трибинама, отказана свечана академија РК Борац

Најуже руководство Републике Српске је на јучерашњем састанку, због опасности од ширења коронавируса од којег су заражене четири особе у Републици Српској, донијело одлуку о затварању свих основних и средњих школа, те високошколских установа до 30. марта. Одлучено је и да се забране сва јавна окупљања, те да се сва спортска дешавања на територији Републике Српске играју пред празним трибинама.

Због опасности од ширења коронавируса у БиХ, реаговао је и кровни Фудбалски савез, који је донио одлуку да се утакмице 23. и 24. кола Премијер лиге БиХ, заказане за предстојећа два викенда, играју без гледалаца.

Без публике ће, између осталог, бити игране и утакмице омладинских такмичења.

Такође, сходно одлуци Владе Републике Српске, све утакмице Друге лиге Републике Српске за кошаркаше ће се, како је навео Подручни кошаркашки одбор Бањалука, до краја сезоне (крај марта) играти без гледалаца, одгођене су утакмице за играче испод 15 година, док су тренинзи отказани.

На крају, јутрос се огласио и Рукометни клуб Борац, који је саопштио да је, послије јучерашње одлуке Владе Републике Српске, одгодио свечану академију поводом прославе 70 година клуба, која је била заказана за 28. март у дворани ”Борик”.

(борац-спорт, фото: борац-спорт)

Сљедеће утакмице

Борац

Премијер лига БиХ

април 2020.

00:00

Слобода

 

Вогошћа

Премијер лига БиХ

април 2020.

00:00

Борац

 

Ушће

Друга лига Републике Српске

април 2020.

00:00

СКК Борац 1947

 

Борац

Премијер лига БиХ

април 2020.

00:00

Радник

 

Криваја

Премијер лига БиХ

април 2020.

00:00

Борац

Више из Uncategorized