Пратите нас

Фудбал

Компанија m:tel од данас генерални спонзор Фудбалског клуба Борац

Генерални спонзор Фудбалског клуба Борац од данас је компанија m:tel!

Угледна компанија ће лидер Борчевог спонзорског пула бити у наредних 12 мјесеци, а уговор су у Трофејној сали Градског стадиона потписали предсједник клуба из Платонове улице Вицо Зељковић и генерални директор компаније m:tel Марко Лопичић.

Данас је изузетно важан дан за Борац јер смо успјели да договоримо генерално спонзорство са компанијом m:tel, која је и у претходним годинама била уз клуб, али смо сарадњу сада успјели да дигнемо на виши ниво. Захваљујем се компанији m:tel што је препознала све што смо радили у протеклих неколико година. Финансијска стабилност и враћање дугова из прошлости говоре да је клуб на добром путу и да су нам амбиције високе, а као плод тих амбиција стигао је и овај уговор. Борац у будућности више неће бити клуб који се бори за опстанак, већ ће имати шампионске амбиције и циљ ће увијек бити мјесто које води у Европу. Овогодишњи излазак на европску сцену је само почетак – рекао је Зељковић.

Марко Лопичић истакао је да сарадња два бренда траје већ годинама уназад.

Стално смо били уз клуб и помагали у тешким временима, а сада је та сарадња на једном вишем нивоу, прије свега због свих дешавања у протеклом периоду, али и стабилности и шампионских амбиција, за које вјерујем да могу да буду испуњене већ у предстојећој сезони. Детаљи уговора су повјерљиви, то је политика компаније, међутим могу да кажем да је договорена сарадња на годину дана, али сви желимо да то буде на дуге стазе – рекао је генерални директор компаније m:tel.

(борац-спорт, фото: Бојан Јаковљевић/Мондо)

Сљедеће утакмице

Борац

m:tel Премијер лига БиХ

6. децембар 2020.

17:00

Сарајево

 

Борац

Премијер лига БиХ

5. децембар 2020.

18:00

Извиђач

 

Ушће

Друга лига Републике Српске

3. децембар 2020.

16:30

СКК Борац 1947

 

Борац

Премијер лига БиХ

4. децембар 2020.

19:30

Младост

 

Борац

Премијер лига БиХ

6. децембар 2020.

19:30

Храсница

Више из Фудбал