Пратите нас

Фудбал

Јагодић апелује: Играчима који нису у записнику омогућити да присуствују утакмицама

”Црвено-плави” су на Градском стадиону резултатом 6:0 ”прегазили” Младост из Добоја код Какња и напунили се самопоуздањем пред друго коло, у којем ће такође бити домаћини и то екипи тузланске Слободе.

Остварено је што је замишљено – рекао је тренер Борца Владо Јагодић.

Добро, успјешно и резултатски покривено издање – то смо прижељкивали, то смо и урадили. Мојим играчима се враћају труд, рад и залагање које су уложили током припрема и мислим да смо у овој утакмици са правом показали да можемо да конкуришемо за висок пласман. Иако нам је ривал била Младост, коју је ”покосио” корона вирус, битан фактор који је утицао на исход је жеља мојих играча, које није заварало стање у којем се ривал налази. Сматрам да је резултат могао да буде и убједљивији а уз дужно поштовање према Младости, мислим да је то екипа која у овом тренутку не може да нам парира – рекао је Јагодић, којем је засметала чињеница што утакмици нису могли да присуствују играчи који се нису нашли у записнику.

Позивам све људе који одлучују о мјерама да размисле и да нам помогну. Борац има 28 играча, у записник могу да их ставим 20 и жао ми је свих оних који нису могли да посматрају меч. То није замјерка, већ жеља и знам да и други тренери исто размишљају јер је жалосно да за те играче нема мјеста ни на једној зони терена. Тужан сам, такође, што овакав резултат не могу да пропрате навијачи јер сам сигуран да би на утакмици било бар 5 000 људи. Ускраћени су, али вјерујем да су нас гледали на ТВ екрану – истакао је Јагодић, нагласивши да повреда Александра Субића половином првог полувремена није озбиљније природе и да ће лијеви бек бити у комбинацији за меч са Тузлацима.

(борац-спорт, фото: борац-спорт)

Сљедеће утакмице

Линфилд

Квалификације за Лигу конференција

22. јул 2021.

20:45

Борац

 

Слога

Премијер лига БиХ

22. маj 2021.

17:00

Борац

 

СКК Борац 1947

Друга лига Републике Српске

октобар 2021.

00:00

СКК Борац 1947

 

Борац

Премијер лига БиХ

октобар 2021.

00:00

Борац

 

Борац

Премијер лига БиХ

9. маj 2021.

18:00

Извиђач

Више из Фудбал