Пратите нас

Фудбал

ФК Борац: Измирена дуговања према Авдукићу и Ђорђићу

Фудбалски клуб Борац огласио се данас саопштењем за јавност, у коме се наводи да је измирен дуг према бившим голманима овог клуба Асмиру Авдукићу и Драгану Ђорђићу. Саопштење које је послато свим медијима преносимо Вам у цјелости.

Обраћамо се комплетној јавности и желимо да вас све упознамо са још неким детаљима који се тичу финансијске ситуације у клубу.

Обавјештавамо вас да је ове седмице измирен дуг према бившим играчима Асмиру Авдукићу и Драгану Ђорђићу.

Захвалили бисмо се голману Асмиру Авдукићу који је опростио дио дуга клубу за који је годинама наступао и за то вријеме остварио велики успјех и као члан репрезентације БиХ учествовао на Свјетском фудбалском првенству у Бразилу.

Када је ријеч о преосталим дуговањима према Борису Распудићу и Бојану Пузигаћи, та дуговања Борац мора да измири до 4. новембра ове године и Борац ће у наведеном року да обезбиједи и та средства и измири дуг и према овим играчима, тако да не постоје апсолутно никакви проблеми нити опасност да Борац због дуговања не одигра неку од утакмица Прве лиге Републике Српске.

Још једном бисмо истакли да је у претходном периоду велики дио дуговања према бившим играчима ријешен, а као што сте упознати, ријешен је и дугогодишњи проблем са дугом према Школи фудбала Џаја, који је годинама представљао препреку за правилан развој клуба и због којег је Борац избачен из Премијер лиге БиХ, иако је на терену потпуно заслужио да буде дио највишег ранга такмичења.

За крај бисмо споменули и то да се данас редовно измирују плате играчима и запосленима у клубу, што годинама није био случај, а такође на спортском плану све иде како треба, Борац је лидер на табели, а такође још увијек у игри у Купу Републике Српске, као и Купу Босне и Херцеговине.

(борац-спорт, фото: борац-спорт)

Сљедеће утакмице

Борац

m:tel Премијер лига БиХ

16. август 2020.

17:00

Зрињски

 

Борац

Премијер лига БиХ

септембар 2020.

00:00

Борац

 

СКК Борац 1947

Друга лига Републике Српске

октобар 2020.

00:00

СКК Борац 1947

 

Борац

Премијер лига БиХ

октобар 2020.

00:00

Борац

 

Борац

Премијер лига БиХ

септембар 2020.

00:00

Борац

Више из Фудбал