Пратите нас

Рукомет

Донаторско вече и концерт за Рукометни клуб Борац

Рукометни клуб Борац озваничио је данас сарадњу са бањалучком агенцијом Aquarius и представио прве резултате те сарадње, односно планове првих заједничких активности – донаторско вече и велики музички концерт “Заједно за Борац”, који ће бити одржан 22. фебруара у дворани Борик.

На концерту ће наступити познати регионални и домаћи бендови Психомодо поп, Тупас мене, Сопот, Irie FM и Bad Copy.

Директор Борца Владимир Бранковић, рекао је да је највећи домаћи спортски бренд увијек сарађивао са највећим, те је, у складу с тим, потпуно природно и логично да успостави сарадњу са агенцијом Auqarius..

Ова сарадња, коју смо успоставили на обострано задовољство, вјерујем, донијеће нам много тога новог и доброг, чиме ћемо љествицу у нашем раду подићи на још један виши ниво. У претходном периоду улагали смо максималне напоре на пољу маркетинга и промоције, чему сте и сами свједочили, и морам признати да смо се много исцрпили. Сада желимо додатни искорак, а тај искорак који ћемо направити са агенцијом Aquarius биће велики, вјерујте – рекао је Бранковић на данашњој конференцији за новинаре.

Први конкретан видљиви резултат ове сарадње, како је истакао, биће и донторско вече “Заједно за Борац”, које ће бити одржано у четвртак, 22. фебруара, у хотелу Босна, прије почетка концерта, у 17:30 часова.

Циљ нам је да скупимо што више средстава како бисмо побољшали услове рада нашег клуба и превазишли неке проблеме који нас прате већ годинама. Осим донаторске вечери, припремамо и велики музички концерт. Захваљујући спонзорима концерта, компанији m:tel, Комерцијалној банци, Бањалучкој пивари и Проинтеру, покрићемо све трошкове организације овог догађаја, а сва средства скупљена од улазница, које ће коштати 10 КМ, ићи ће у буџет нашег клуба – навео је Бранковић и истакао да је поносан што је од данас и компанија Проинтер дио спонзорског пула црвено-плавих.

Према његовим ријечима, ово је прилика да сви грађани Бањалуке, љубитељи рукомета, а посебно навијачи, покажу и докажу да воле Борац и да желе видјети свој клуб поново у великим европским утакмицама.

Дакле, сви могу помоћи на свој начин и зато их позивам да дођу на концерт, а привреднике и успјешне појединце нашег града, Републике Српске и цијеле БиХ, позивам да се укључе, да дођу на донатроско вече и помогну највећем домаћем спортском бренду да све нас поново са поносом представља широм Европе – казао је Бранковић и додао да већ сада влада велико интересовање носилаца важних функција код нас, успјешних привредника, али и бивших спортиста, односно рукометаша, за ово донаторско вече.

Бранковић је напоменуо да су свој долазак већ потврдили предсједник Републике Српске Милорад Додик, премијерка Српске Жељка Цвијановић, министри у Влади Српске, градоначелник Бањалуке Игор Радојичић, наши прослављени рукометаши, попут Абаса Арсланагића, али не само они који су носили дрес Борца, већ и они који су обиљежили и тренутно обиљежавају свјетски рукомет, као што је легендарни Веселин Вујовић.

Очекујемо још много важних гостију, међу којима је и министар спорта у Влади Србије Вања Удовичић, чију потврду доласка још чекамо. У сваком случају, већ сада можемо рећи да ће ово бити велики догађај за све нас, за наш клуб, за Бањалуку, Републику Српску и БиХ. Тачно онакав какав доликује клубу Борчевог реномеа – поручио је директор актуелних шампиона БиХ.

Бранковић је истакао и да ће ово бити прилика да се на најбољи начин представи јавности све оно што је у претходном периоду урађено, шта сада управа клуба ради и какви су планови. Наравно, важно мјесто заузеће и презентација пројекта изградње дворане – БОРАЦ Арене, у коју је уложено много рада, времена, труда и енергије.

Директорица агенције Aquarius Бранкица Јанковић изјавила је да је прича о Борцу прича у коју заиста вјерује, те да је сигурна да ће међусобном сарадњом клуб бити још успјешнији.

Ми ћемо са своје стране учинити све што можемо да направимо квалитетну промоцију клуба, како према публици, тако према спонзорима. У наредном периоду ставићемо на располагање све своје ресурсе, како би Борац имао што боље резултате. Уједно желимо да подржимо амбиције клуба да се врати на европску сцену и стазе старе рукометне славе када је био велики шампион – истакла је Јанковићева, додајући да је свјесна да је у данашње вријеме бавити се културом или спортом веома тежак посао.

Фронтмен групе Сопот Петар Топаловић позвао је грађане Бањалуке али и све оне који 22. фебруару буду у граду на Врбасу да дођу на концерт и, у име свих извођача, обећао врхунски музички спектакл и добру забаву.

(РК Борац, фото: РК Борац)

Сљедеће утакмице

Тузла City

m:tel Премијер лига БиХ

31. март 2023.

15:00

Леотар

 

Коњух

Премијер лига БиХ

15. март 2023.

19:00

Борац

 

Котор Варош

Прва лига Републике Српске

4. фебруар 2023.

18:00

Борац

 

СФК 2000

Премијер лига БиХ

25. октобар 2022.

14:30

Борац

 

Радник

Премијер лига БиХ

25. фебруар 2023.

19:00

Борац

 

Борац

Премијер лига БиХ

12. март 2023.

17:00

Зрињски

Више из Рукомет