Пратите нас

Рукомет

”Дискретни херој” Драган Барош: Доктор Борца зашио првотимца Коњуха на паркету, из Живиница стигле похвале!

Осим рукометаша Борца, који су у посљедњем нападу са два играча мање успјели да одбране тријумф у дуелу са Коњухом (26:25), херој дана био је и доктор црвено-плавих Драган Барош, који је са свог мјеста устао већ у првом минуту, приморан да реагује.

Након дуела са једним домаћим рукометашем, првотимац Коњуха Аид Селимовић остао је да лежи на паркету ”Борика”, зарадивши прилично неугодну повреду капка. Брзом интервенцијом, доктор Барош је на лицу мјеста Селимовићу рану зашио са чак пет шавова, те тако десном беку ”столара” омогућио да одради меч до посљедњег минута.

Тим поводом, огласио се и клуб из Живиница, чију објаву преносимо.

У име РК Коњух и цијеле наранџасте породице искрено се захваљујемо др. Драгану Барошу на професионалности. Овакви људи су нам потребни и требамо њихово име увијек споменути. Праве вриједности никада не смију бити занемарене. Сви ми који смо директно у спорту морамо се борити да ионако пољуљани систем вриједности нашег друштва буде стабилан и достојан сваког човјека и његовог поштовања, остављајући свијетле примјере цијелом друштву. Хвала Драгане. Наш играч Аид је добро и спреман је за нове борбе – објавио је Коњух.

(борац-спорт, фото: РК Борац)

Сљедеће утакмице

Звијезда 09

Премијер лига БиХ

9. децембар 2023.

13:00

Борац

 

Вогошћа

Премијер лига БиХ

9. децембар 2023.

18:00

Борац

 

Борац

Премијер лига БиХ

19. новембар 2023.

19:00

Слога

 

Љубиње-Банком

Премијер лига БиХ

6. децембар 2023.

19:00

Борац

 

Мира

Премијер лига БиХ

29. април 2023.

17:00

Борац

Више из Рукомет