Пратите нас

Рукомет

Бранковић: Слиједи реконструкција Управног одбора, сутра саопштавамо име новог предсједника

На данашњој конференцији за новинаре пред утакмицу са височком Босном, представницима медија обратио се и директор Рукометног клуба Борац Владимир Бранковић, рекавши да ће сутра у 14 часова бити одржана сједница Управног одбора клуба, на којој ће бити именован нови предсједник клуба умјесто Милана Радовића, који је поднио оставку на ту функцију.

Имамо име новог првог човјека УО, али га до сутрашњег састанка нећемо јавно саопштити. Долази до реконструкције Управног одбора, са новим снагама, а људи који су позвани да буду дио истог прихватили су наш позив. Ради се о људима који имају воље, снаге и енергије да помогну клубу. На сједници Скупштине, која би требало да буде одржана до Нове године, биће верификовано ново руководство, укључујући и новог предсједника – рекао је Бранковић.

Директор клуба из Господске улице рекао је да ће бити тражено и проширење Управног одбора на 13 или 15 чланова умјесто 7, колико их је било до сада.

Тражићемо повећање броја чланова УО јер је у прошлом сазиву, од њих 7, само 4 било активно, а посла је много. Тако би свако добио своја задужења како би клуб напредовао у сваком сегменту – истакао је Бранковић.

(борац-спорт, фото: борац-спорт)

Сљедеће утакмице

Олимпик

m:tel Премијер лига БиХ

26. септембар 2020.

16:00

Борац

 

Слобода

Премијер лига БиХ

октобар 2020.

00:00

Борац

 

СКК Борац 1947

Друга лига Републике Српске

17. октобар 2020.

00:00

СКК Борац 1947

 

Младост

Премијер лига БиХ

2. октобар 2020.

18:00

Борац

 

Борац

Полуфинале Купа РС

19. септембар 2020.

17:30

Мира

Више из Рукомет