Пратите нас

Фудбал

Борчевци отпутовали у Анталију

Фудбалери Борца отпутовали су вечерас у Анталију, гдје ће се током наредне двије недјеље припремати за прољећну полусезону.

Тренер Винко Мариновић одлучио је да у турско љетовалиште поведе 29 фудбалера, а на списку су се нашли: Бојан Павловић, Никола Ћетковић, Младен Јуркас, Александар Војновић, Дарко Лазић, Александар Субић, Ђорђе Милојевић, Недељко Пишчевић, Енвер Кулашин, Никола Нинковић, Дејан Попара, Обрен Цвијановић, Бењамин Татар, Ален Јуриљ, Федор Предраговић, Јово Лукић, Дејан Босанчић, Филип Рачић, Иван Лагунџић, Сергеј Дојчиновић, Момчило Мркаић, Јаков Благаић, Никола Пејовић, Сергеј Богданић, Данило Моцоња, Саво Шушић, Стефан Марчетић, Андреј Боснић и Марко Кујунџић.

Црвено-плави ће у Анталији одиграти четири контролне утакмице, а прва је заказана за недјељу, када ће бити одрађена и најјача провјера – против руског великана Динама из Москве, којег са клупе предводи прослављени српски тренер Славиша Јокановић.

Преостали ривали су дански Вејле, који се тренутно такмичи у друголигашком рангу ове државе и чије боје брани некадашњи дефанзивац Борца Владимир Арсић, руски друголигаш Родина и Ауда, члан елитног летонског ранга и актуелни освајач Купа ове земље.

(борац-спорт, фото: МОНДО)

Сљедеће утакмице

Игман

Премијер лига БиХ

25. новембар 2023.

13:00

Борац

 

Слога

Премијер лига БиХ

11. новембар 2023.

18:00

Борац

 

Борац

Премијер лига БиХ

19. новембар 2023.

19:00

Слога

 

Борац

Премијер лига БиХ

1. новембар 2023.

19:00

Радник

 

Мира

Премијер лига БиХ

29. април 2023.

17:00

Борац

Више из Фудбал