Пратите нас

Рукомет

Борац примио гол по истеку времена: Деветерац кобан за црвено-плаве, два неуспјеха у два кола

ФОТО: www.borac-sport.com

Послије пораза (24:25) у домаћем дуелу са Гораждем, рукометаши Борца су и први гостујући терен напустили погнуте главе.

Играчи Ирфана Смајлагића имали су бод у џепу из дуела са сарајевском Босном (28:28), али је Адис Халиловић ”бомбом” из деветерца, по истеку времена, омогућио домаћем тиму да стигне до тријумфа.

Губио је Борац послије првог полувремена резултатом 14:9, али је у другом дијелу успио то да надокнади и дође до егала, али не и до позитивног резултата пред низ тешких мечева који га очекују.

У наредна три кола, наиме, пред Борцем су веома тешки испити. У Бањалуку ће доћи Леотар, који је у Требињу овог викенда надокнадио минус од четири гола из првог дуела са турским Кејчегизом и пласирао се у друго коло Европског купа, и Грачаница, која традиционално не лежи Борцу, а потом ће црвено-плави ићи на вруће гостовање у Вогошћу.

Иначе, исте вечери кад су на болан начин поражени од повратника у бх. елиту, црвено-плави су сазнали име противника у другом колу Европског купа. Тамо ће 19. или 20. односно 26. или 27. октобра укрстити копља са екипом Јерузалема из Орможа, која је укупним резултатом 67:54 (32:26, 28:35) из даљег такмичења елиминисала литвански Гранитас-Карис.

Прва утакмица требало би да се игра у ”Борику”, али је то још увијек неизвјесно због планиране замјене паркета и постављање нове подлоге.

(борац-спорт)

Сљедеће утакмице

Борац

WWIN лига БиХ

20. маj 2024.

17:00

Игман

 

Борац

Полуфинале Купа БиХ

25. мај 2024.

20:00

Грачаница

 

Слога

Премијер лига БиХ

9. март 2024.

19:00

Борац

 

Домаљевац

Премијер лига БиХ

16. март 2024.

19:00

Борац

 

Борац

Полуфинале Купа БиХ

25. мај 2024.

18:00

Хаџићи

Више из Рукомет

Adv.
Sans Serif Fonts
Popular Fonts
Yayinlanacak
Serif Fonts
Script And Handwritten
Display Fonts
Handwriting Fonts
Typeface Fonts
Decorative Fonts
Brush Fonts
Modern Fonts
Retro Fonts
Vintage Fonts
Modern Sans Fonts
SVG Fonts
Logo Fonts
Creative Fonts
Calligraphy Fonts
Montserrat Font
Raleway Font
Coffee Morning Sans
Horizon Font
Gotham Font GelsinX.com olarak Vozol Puff ve Saltica Puff Bar Satışı yapmaktayız. Vozol Puff Bodrum, Vozol Puff Antalya, Vozol Puff İstanbul ve Vozol Puff İzmir siparişlerinizi kurye ile hızlı teslimat veya kargo ile kapıda ödeme seçenekleri ile satış yapmaktayız. iqos terea sipariş iqos Heets sipariş