Пратите нас

Фудбал

Меч са Звијездом 09 хуманитарног карактера: Дио прихода за лијечење трогодишњег Андреја Поповића

ФОТО: ФК Борац

Фудбалери Борца ће у недјељу (17. март), са почетком у 18.00 часова, одмјерити снаге на Градском стадиону са Звијездом 09, у оквиру 23. кола Премијер лиге БиХ.

Овај меч, поред такмичарског, имаће и хуманитарни карактер јер ће дио прихода од продатих улазница бити прослијеђен за лијечење трогодишњег Андреја Поповића из Бањалуке.

Посљедњепласирани тим првенства је до сада уписао пет побједа, а у дуелима са њима ”опекли” су се тимови који претендују на пласман на европску сцену, на шта је у најави утакмице упозорио и тренер Борца Винко Мариновић.

–  Звијезда 09 је екипа која игра заиста добро, поготово против екипа из врха, знамо како су они прошли и знамо да морамо добро да се сконцентришемо и припремимо како бисмо одрадили утакмице као и ове претходне. Овом приликом позвао бих публику да нас подржи и да нам да додатни вјетар у леђа да и ову утакмицу ријешимо побједом и да на најбољи начин одемо на одмор – истакао је Мариновић, додавши:

Ми увијек имамо игру и већ смо довољно дуго заједно да знамо како играмо у свим фазама игре, и када је противник повучен и када радимо пресинг, кад смо у средњом или ниском блоку, ту неће бити неких промјена. Радимо оно што вјежбамо и очекујемо то да урадимо и на наредној утакмици.

За ову утакмицу у продаји су само улазнице за западну трибину, с обзиром на то да је источна затворена на један меч послије казне Дисциплинске комисије ФС БиХ. Улазница кошта 5 КМ.

(борац-спорт)

Сљедеће утакмице

Борац

WWIN лига БиХ

20. маj 2024.

17:00

Игман

 

Борац

Полуфинале Купа БиХ

25. мај 2024.

20:00

Грачаница

 

Слога

Премијер лига БиХ

9. март 2024.

19:00

Борац

 

Домаљевац

Премијер лига БиХ

16. март 2024.

19:00

Борац

 

Борац

Полуфинале Купа БиХ

25. мај 2024.

18:00

Хаџићи

Више из Фудбал

Adv.
Sans Serif Fonts
Popular Fonts
Yayinlanacak
Serif Fonts
Script And Handwritten
Display Fonts
Handwriting Fonts
Typeface Fonts
Decorative Fonts
Brush Fonts
Modern Fonts
Retro Fonts
Vintage Fonts
Modern Sans Fonts
SVG Fonts
Logo Fonts
Creative Fonts
Calligraphy Fonts
Montserrat Font
Raleway Font
Coffee Morning Sans
Horizon Font
Gotham Font