Пратите нас

Фудбал

”Бомба” Колумбијца најавила голеаду, Стјепановић дебитовао у Премијер лиги БиХ!

Фудбалери Борца апсолвирали су још једно премијерлигашко гостовање на најбољи начин.

У мечу 16. кола против Слоге Меридиан, играном на стадиону ”Др Милан Јелић” у Модричи, црвено-плави су тријумфовали резултатом 0:4 и додатно се приближили освајању јесење титуле, али уједно поставили и нови клупски рекорд по броју узастопних мечева без пораза у Премијер лиги БиХ – тренутно су на 15!

Драго ми је што сам постигао гол и што сам и на тај начин успио допринијети екипи да оствари побједу. Одиграли смо још једну добру утакмицу и сматрам да смо били доминантни свих деведесет минута игре. Резултат од 4:0 то најбоље показује. Временски услови нам нису ишли на руку и терен је био веома тежак за игру, али смо успјели да остваримо циљ. За нас је ово важна побједа с којом смо се учврстили на првој позицији. Остајемо фокусирани и спремамо се за преостале двије утакмице до краја фудбалске јесени. Желимо обје побједе – сумирао је меч у Модричи Себастијан Ерера Кардона, чија је ”бомба” из слободног ударца у деветом минуту ”начела” одбрану Добојлија.

Главобољу тренеру Борца Винку Мариновићу ствара чињеница да је због повреда остао без већ три голмана ове полусезоне. Николи Ћетковићу и Милану Мијатовићу сада се придружио и Бојан Павловић, па је између статива, у 33. минуту меча у Модричи, морао да стане 20-годишњи Давид Стјепановић, који је веома добро одрадио посао.

Драго ми је што смо на мом премијерлигашком дебију остварили побједу и што сам сачувао мрежу. На тешком терену смо стигли до тријумфа уз добру игру и наш побједнички карактер тако да можемо да будемо задовољни – рекао је Стјепановић.

До краја полусезоне, Борац ће још гостовати Звијезди 09 и Посушју.

(борац-спорт, фото: ФК Борац)

Сљедеће утакмице

Борац

WWIN лига БиХ

20. маj 2024.

17:00

Игман

 

Борац

Полуфинале Купа БиХ

25. мај 2024.

20:00

Грачаница

 

Слога

Премијер лига БиХ

9. март 2024.

19:00

Борац

 

Домаљевац

Премијер лига БиХ

16. март 2024.

19:00

Борац

 

Борац

Полуфинале Купа БиХ

25. мај 2024.

18:00

Хаџићи

Више из Фудбал

Adv.
Sans Serif Fonts
Popular Fonts
Yayinlanacak
Serif Fonts
Script And Handwritten
Display Fonts
Handwriting Fonts
Typeface Fonts
Decorative Fonts
Brush Fonts
Modern Fonts
Retro Fonts
Vintage Fonts
Modern Sans Fonts
SVG Fonts
Logo Fonts
Creative Fonts
Calligraphy Fonts
Montserrat Font
Raleway Font
Coffee Morning Sans
Horizon Font
Gotham Font