Пратите нас

Футсал

Мирковић након пораза у Тузли: Послије вођства смо имали 5-6 стопостотних прилика, требало је да ријешимо питање побједника

Футсалери Борца уписали су пораз у тузланском дуелу са Слободом Компред (3:2).

Црвено-плави су у уводним минутима меча стигли до предности, коју нису успјели да сачувају, да би у финишу успјели да ублаже резултатски минус.

Одиграли смо добар меч у Тузли, прво полувријеме отворили одлично, стигли до вођства голом капитена Емилка Јанковића. Препустили смо потом игру домаћину  и чекали своје шансе, а до краја првог полувремена смо имали 5-6 стопостотних прилика, гдје је требало да ријешимо питање побједника. На почетку другог полувремена је стигла казна, на 1:1 смо имали 2-3 ”мртве” шансе које нисмо реализовали, што је домаћин казнио са два гола, не зна се који је бизарнији од којег – рекао је првотимац Борца Игор Мирковић за борац-спорт.

Времена за тугу нема – екипа се већ спрема за наредни изазов, у виду недјељног окршаја са Жељезничаром у ”Борику”. Тим са Грбавице су у првом колу ремизирале са Сарајевом (3:3) у првом вјечитом футсал дербију икад, док је протеклог викенда надиграо екипу Бротња (8:2).

Екипа су која је, као и ми, тек изборила учешће у Премијер лиги БиХ, али су већ у прва два кола показали да имају квалитет. Жељезничар је мамац за публику и увјерен сам да ће трибине Борика у недјељу бити веома добро испуњене. Наравно, ми идемо на побједу, како у том, тако и у сваком мечу – истакао је Мирковић.

(борац-спорт, фото: борац-спорт)

Сљедеће утакмице

Борац

WWIN лига БиХ

20. маj 2024.

17:00

Игман

 

Борац

Полуфинале Купа БиХ

25. мај 2024.

20:00

Грачаница

 

Слога

Премијер лига БиХ

9. март 2024.

19:00

Борац

 

Домаљевац

Премијер лига БиХ

16. март 2024.

19:00

Борац

 

Борац

Полуфинале Купа БиХ

25. мај 2024.

18:00

Хаџићи

Више из Футсал

Adv.
Sans Serif Fonts
Popular Fonts
Yayinlanacak
Serif Fonts
Script And Handwritten
Display Fonts
Handwriting Fonts
Typeface Fonts
Decorative Fonts
Brush Fonts
Modern Fonts
Retro Fonts
Vintage Fonts
Modern Sans Fonts
SVG Fonts
Logo Fonts
Creative Fonts
Calligraphy Fonts
Montserrat Font
Raleway Font
Coffee Morning Sans
Horizon Font
Gotham Font