Пратите нас

Фудбал

Пред Борцем три кључна изазова – први наредни је Жељезничар: ”Знамо шта ова утакмица значи за нас, град и навијаче!”

Пред фудбалерима Борца су три кључна испита у борби за пласман на европску сцену!

Редом ће црвено-плави одмјеравати снаге са Жељезничаром, Вележом и Сарајевом (против сарајевских клубова на домаћем терену), а први од ова три окршаја заказан је за сутра (27. мај) од 18.00 часова на Градском стадиону.

Створили смо себи веома добру ситуацију у којој сами одлучујемо о својој судбини. Ближи се крај шампионата, велика је борба за излазак у Европу, као и опстанак. Тријумф над Игманом нам је донио лијепу предност у односу на ривале у борби за мјеста која воде у међународна такмичења и сад имамо шансу да новим тријумфом над Жељезничаром дођемо веома близу остварења циља. Знамо шта ова утакмица значи за нас, за град и наше навијаче. Надам се да ћемо имати велику подршку са трибина – поручио је тренер Борца Винко Мариновић на конференцији за новинаре.

У дуелу са Игманом, у тиму није било првог стријелца екипе Момчила Мркаића (9 голова) због три жута картона. Сада ће корпулентни нападач рођен у Требињу бити на располагању стручном штабу.

Све што смо добро урадили до сада стављамо по страни, сконцентрисани смо само на дерби против Жељезничара. Знамо шта нашим навијачима значи ова утакмица и колику важност има и за нас. Очекујемо прави дерби, одличну атмосферу и урадићемо све да остваримо побједу која би нас додатно приближила пласману у европска такмичења. Волио бих да постигнем гол, али је најважније да екипа игра добро и да се сви заједно радујемо након утакмице – рекао је офанзивац нашег тима.

(борац-спорт, фото: ФК Борац)

Сљедеће утакмице

Борац

WWIN лига БиХ

20. маj 2024.

17:00

Игман

 

Борац

Полуфинале Купа БиХ

25. мај 2024.

20:00

Грачаница

 

Слога

Премијер лига БиХ

9. март 2024.

19:00

Борац

 

Домаљевац

Премијер лига БиХ

16. март 2024.

19:00

Борац

 

Борац

Полуфинале Купа БиХ

25. мај 2024.

18:00

Хаџићи

Више из Фудбал

Adv.
Sans Serif Fonts
Popular Fonts
Yayinlanacak
Serif Fonts
Script And Handwritten
Display Fonts
Handwriting Fonts
Typeface Fonts
Decorative Fonts
Brush Fonts
Modern Fonts
Retro Fonts
Vintage Fonts
Modern Sans Fonts
SVG Fonts
Logo Fonts
Creative Fonts
Calligraphy Fonts
Montserrat Font
Raleway Font
Coffee Morning Sans
Horizon Font
Gotham Font