Пратите нас

Фудбал

Борац у Мостару без Стојана Врањеша: Капитен напушта црвено-плаве и одлази у Азију?

Претпосљедњу гостујућу утакмицу у јесењем дијелу m:tel Премијер лиге БиХ фудбалери Борца одиграће сутра у Мостару (19.00, ТВ Арена спорт) против лидера Зрињског.

На овај меч Борчева експедиција отпутовала је без првог капитена Стојана Врањеша, који је, како је на данашњој конференцији за новинаре рекао тренер нашег тима Немања Миљановић, остао у Бањалуци ”због понуде из Азије”, па је у договору са клубом одлучено да пропусти овај меч.

У саставу, такође, неће бити ни Бојана Павловића и Александра Субића, који су се тек данас прикључили екипи након прележаног корона вируса.

Чека нас вјероватно најтежа утакмица до сада. Играмо против једног противника који је тренутно најбољи у Премијер лиги БиХ, екипа која је примила најмање голова, а при томе и једна од екипа која је највише постигла. Имају добре појединце, Немању Билбију као вођу екипе, најбољим стријелцем лиге, тако да нас чека тежак задатак. Циљ је, нормално, не изгубити утакмицу, тражити шансе у неким слабостима које постоје код сваке екипе, па и Зрињског. Мислим да са правим приступом и залагањем, уз услов да играчи схвате озбиљност утакмице која нам много значи, можемо да останемо непоражени. Ако побиједимо, то би нам дало самопоуздање и мало већи прикључак ка самом врху. Ако буде падала киша, ако терен буде блатњав и не тако добар за игру, мислим да то неће одговарати ни њима ни нама. И једни и други траже посјед лопте, имају квалитетних играча за игру, тако да мислим да ће такво стање терена бити хендикеп и за једне и за друге – рекао је Миљановић у најави утакмице.

Након меча у Мостару, фудбалере Борца до краја јесење полусезоне очекује домаћи меч са Рудар Приједором (20./21. новембар), гостовање Раднику (27./28. новембар) и на крају домаћи окршај са Слободом (4./5. децембар).

Такође, сљедеће сриједе (11. новембар) црвено-плаве очекује гостовање Алфа Модричи у осмини финала Купа Републике Српске.

(борац-спорт, фото: ФК Борац/Никола Кулага)

Сљедеће утакмице

Борац

WWIN лига БиХ

20. маj 2024.

17:00

Игман

 

Борац

Полуфинале Купа БиХ

25. мај 2024.

20:00

Грачаница

 

Слога

Премијер лига БиХ

9. март 2024.

19:00

Борац

 

Домаљевац

Премијер лига БиХ

16. март 2024.

19:00

Борац

 

Борац

Полуфинале Купа БиХ

25. мај 2024.

18:00

Хаџићи

Више из Фудбал

Adv.
Sans Serif Fonts
Popular Fonts
Yayinlanacak
Serif Fonts
Script And Handwritten
Display Fonts
Handwriting Fonts
Typeface Fonts
Decorative Fonts
Brush Fonts
Modern Fonts
Retro Fonts
Vintage Fonts
Modern Sans Fonts
SVG Fonts
Logo Fonts
Creative Fonts
Calligraphy Fonts
Montserrat Font
Raleway Font
Coffee Morning Sans
Horizon Font
Gotham Font GelsinX.com olarak Vozol Puff ve Saltica Puff Bar Satışı yapmaktayız. Vozol Puff Bodrum, Vozol Puff Antalya, Vozol Puff İstanbul ve Vozol Puff İzmir siparişlerinizi kurye ile hızlı teslimat veya kargo ile kapıda ödeme seçenekleri ile satış yapmaktayız. iqos terea sipariş iqos Heets sipariş