Пратите нас

Фудбал

Миљановић сутра дебитује на Борчевој клупи: Све осим побједе у Приједору је неуспјех!

Нови тренер Борца Немања Миљановић сутра ће дебитовати на црвено-плавој клупи.

Први испит биће му крајишки дерби, заказан за 17 часова у Приједору, уз директан пренос на ТВ Арена спорт.

Откако сам дошао, одрадили смо три веома добра тренинга, гдје се видјело доста енергије. Играчи су показали професионалност, види се да знају у којем моменту се налазимо и да нам је ова утакмица јако битна и да морамо да прекинемо негативни тренд. Респектујемо Рудар који је у досадашњих пет утакмица играо у егалу, иако су изгубили од Жељезничара и Сарајева. Били су у утакмицама, могли су да узму бодове. Против нас играју на домаћем терену и сигурно да и они имају своје замисли, процјене. Међутим, морамо да знамо да се највише ради о нама, о Борцу, да смо фаворити на папиру, да смо квалитетнија екипа и то морамо да докажемо на терену. Не одговара нам ништа друго осим побједе. По некој логици, због ривалитета Бањалуке и Приједора, они би требало да буду мотивисанији, али сам квалитет нашег ростера требало би да буде превага – истакао је Миљановић у најави меча.

На опрез позива и првотимац Борца Александар Војновић, некадашњи члан Приједорчана, из времена док су се такмичили у Првој лиги Републике Српске.

У питању је крајишки дерби и такви мечеви увијек носе неизвјесност и набој. Нама одговара само побједа и сигурно је да ће, ко год истрчи на терен, дати максимум да забиљежимо тај први тријумф у сезони, како бисмо се што прије укључили у борбу за врх гдје нам је и мјесто. Нови тренер је стигао прије три дана, осјетила се нова енергија, а нама је да радимо, спроводимо његове замисли и дајемо максимум. Сигурно да тад ни резултат неће изостати – навео је Војновић.

Након меча са Рудар Приједором, Борац ће још угостити Радник, након чега ће услиједити репрезентативна пауза.

(борац-спорт, фото: борац-спорт)

Сљедеће утакмице

Борац

WWIN лига БиХ

20. маj 2024.

17:00

Игман

 

Борац

Полуфинале Купа БиХ

25. мај 2024.

20:00

Грачаница

 

Слога

Премијер лига БиХ

9. март 2024.

19:00

Борац

 

Домаљевац

Премијер лига БиХ

16. март 2024.

19:00

Борац

 

Борац

Полуфинале Купа БиХ

25. мај 2024.

18:00

Хаџићи

Више из Фудбал

Adv.
Sans Serif Fonts
Popular Fonts
Yayinlanacak
Serif Fonts
Script And Handwritten
Display Fonts
Handwriting Fonts
Typeface Fonts
Decorative Fonts
Brush Fonts
Modern Fonts
Retro Fonts
Vintage Fonts
Modern Sans Fonts
SVG Fonts
Logo Fonts
Creative Fonts
Calligraphy Fonts
Montserrat Font
Raleway Font
Coffee Morning Sans
Horizon Font
Gotham Font GelsinX.com olarak Vozol Puff ve Saltica Puff Bar Satışı yapmaktayız. Vozol Puff Bodrum, Vozol Puff Antalya, Vozol Puff İstanbul ve Vozol Puff İzmir siparişlerinizi kurye ile hızlı teslimat veya kargo ile kapıda ödeme seçenekleri ile satış yapmaktayız. iqos terea sipariş iqos Heets sipariş