Пратите нас

Фудбал

Закарић обавио први тренинг у Борцу: Надам се освајању једног од трофеја

Највеће појачање Борца у зимском прелазном року је долазак Горана Закарића, који је синоћ задужио црвено-плаву опрему.

Некадашњи крилни нападач Широког Бријега, Жељезничара и Партизана у Борцу ће провести најмање годину дана, а синоћ је стигао у хотел ”Титаник” у Анталији, гдје је смјештена Борчева експедиција која ће до 10. фебруара остати у турском љетовалишту.

Први утисци по мом доласку у Анталију су супер. Сачекали су ме људи из клуба на аеродрому, упутили смо се ка хотелу и упознао сам се са саиграчима. Већину њих сам познавао од раније, са некима сам већ раније играо у неколико клубова у Босни и Херцеговини, тако да неће бити проблема при прилагођавању. Упознао сам се са тренером и људима из управе и вјерујем да ћемо остварити наше циљеве који су нам задати прије почетка полусезоне – навео је Закарић, који је јутрос одрадио први тренинг са новим саиграчима.

Јутрос сам био на тренингу и све је прошло у најбољем реду. Једва сам чекао да се прикључим екипи и да почнем да тренирам са њима. Све је прошло како треба, што је најбитније. Очекивања су свакако велика, пратио сам дешавања у лиги, упознат сам са свим и сигурно је да ће првенство бити занимљиво, поготово јер се доста екипа појачало. Очекујем, наравно, наше добре игре и надам се освајању неког од трофеја – истакао је Закарић.

(борац-спорт, фото: ФК Борац)

Сљедеће утакмице

Борац

WWIN лига БиХ

20. маj 2024.

17:00

Игман

 

Борац

Полуфинале Купа БиХ

25. мај 2024.

20:00

Грачаница

 

Слога

Премијер лига БиХ

9. март 2024.

19:00

Борац

 

Домаљевац

Премијер лига БиХ

16. март 2024.

19:00

Борац

 

Борац

Полуфинале Купа БиХ

25. мај 2024.

18:00

Хаџићи

Више из Фудбал

Adv.
Sans Serif Fonts
Popular Fonts
Yayinlanacak
Serif Fonts
Script And Handwritten
Display Fonts
Handwriting Fonts
Typeface Fonts
Decorative Fonts
Brush Fonts
Modern Fonts
Retro Fonts
Vintage Fonts
Modern Sans Fonts
SVG Fonts
Logo Fonts
Creative Fonts
Calligraphy Fonts
Montserrat Font
Raleway Font
Coffee Morning Sans
Horizon Font
Gotham Font GelsinX.com olarak Vozol Puff ve Saltica Puff Bar Satışı yapmaktayız. Vozol Puff Bodrum, Vozol Puff Antalya, Vozol Puff İstanbul ve Vozol Puff İzmir siparişlerinizi kurye ile hızlı teslimat veya kargo ile kapıda ödeme seçenekleri ile satış yapmaktayız. iqos terea sipariş iqos Heets sipariş