Пратите нас

Фудбал

Из Словеније по нову премијерлигашку ”тројку”

Фудбалери Борца од недјеље су у Словенији на мини припремама у Термама Чатеж. Играчи су се након паузе коју су добили од стручног штаба вратили жељни фудбала што свакодневно и показују на тренинзима.

Тренер Крунић и његов стручни штаб немају замјерке на рад и залагање момака. У комбинацији су сви играчи осим тројке: Субић, Чомор и Јакуповић који су повријеђени.

Презадовољан сам. Момци одлично раде, а имамо заиста врхунске услове, овдје. Атмосфера је одлична. У Термама смо да се додатно уиграмо, да унапредимо неке тактичке финесе, а прије свега да додатно подигнемо физичку спрему – рапортира тренер црвено-плавих Бранислав Крунић.

Борчева експедиција директно из Словеније, у петак путује у Угљевик на мегдан Звијезди 09. Утакмица против посљедњепласиране екипе у Премијер лиги БиХ игра се у оквиру 13. кола шампионата.

Да подсјетимо, Борац је 2. октобра у сусрету осмине финала Купа БиХ, истог ривала у гостима декласирао резултатом 0:6.

Што се тиче сљедеће утакмице, концентрисани смо искључиво на нас саме. Желимо наставак серије побједа. У доброј смо форми, зато смо и дошли овдје. Фокусирани смо само на дуел против Звијезде, коју упркос њиховим проблемима максимално респектујемо. Ривал је у тешкој ситуацији и ми то морамо искористити на најбољи могући начин. Имају и новог тренера, који сигурно није имао довољно времена да имплементира своју филозофију. Она утакмица у Купу БиХ нема везе са овом, ривал ће бити јачи и мотивисанији, а и долазак новог тренера увијек је позитиван шок за екипу. Међутим, као што сам рекао, нас у тој утакмици занимају само три бода – категоричан је Крунић.

Утакмица између Звијезде 09 и Борца игра се са почетком у 15 часова.

(борац-спорт, ФК Борац, фото: ФК Борац)

Сљедеће утакмице

Борац

WWIN лига БиХ

20. маj 2024.

17:00

Игман

 

Борац

Полуфинале Купа БиХ

25. мај 2024.

20:00

Грачаница

 

Слога

Премијер лига БиХ

9. март 2024.

19:00

Борац

 

Домаљевац

Премијер лига БиХ

16. март 2024.

19:00

Борац

 

Борац

Полуфинале Купа БиХ

25. мај 2024.

18:00

Хаџићи

Више из Фудбал

Adv.
Sans Serif Fonts
Popular Fonts
Yayinlanacak
Serif Fonts
Script And Handwritten
Display Fonts
Handwriting Fonts
Typeface Fonts
Decorative Fonts
Brush Fonts
Modern Fonts
Retro Fonts
Vintage Fonts
Modern Sans Fonts
SVG Fonts
Logo Fonts
Creative Fonts
Calligraphy Fonts
Montserrat Font
Raleway Font
Coffee Morning Sans
Horizon Font
Gotham Font GelsinX.com olarak Vozol Puff ve Saltica Puff Bar Satışı yapmaktayız. Vozol Puff Bodrum, Vozol Puff Antalya, Vozol Puff İstanbul ve Vozol Puff İzmir siparişlerinizi kurye ile hızlı teslimat veya kargo ile kapıda ödeme seçenekleri ile satış yapmaktayız. iqos terea sipariş iqos Heets sipariş