Пратите нас

Фудбал

Пораз Младости из прошлог кола не смије да завара

Фудбалери Борца сутра на Градском стадиону, са почетком у 20:30 часова, дочекују екипу Младости у оквиру петог кола Премијер лиге Босне и Херцеговине. ”Црвено-плави” су пред овај меч четвртопласирани уз 7 бодова, док је тим из Добоја код Какња на осмој позицији уз три бода мање.

Ради се о квалитетном противнику који је све те бодове освојио на гостујућим теренима. Знају да играју чврсто и на резултат, тако да ниједног тренутка не смијемо да помислимо да нас чека лака утакмица као што многи очекују. У прошлом колу, кад су поражени пред домаћом публиком, нису им наступила три играча, један због картона, а двојица су се осјећала лоше, тако да тај резултат (пораз од екипе Тузла City 0:1) не смије да нас завара – опрезан је пред овај меч шеф стручног штаба Борца Бранислав Крунић.

Стратег ”црвено-плавих” приликом данашњег обраћања представницима медија истакао је да су протекли дани максимално искориштени за опоравак играча с обзиром да је меч у Бијељини игран по веома тешким условима, те да, кад је у питању сутрашња утакмица, највећа опасност пријети од нападача Матијаса Фанима.

Јунак клуба из Платонове улице у прошлом колу, у мечу са Радником, био је Саша Кајкут, који је у судијској надокнади другог полувремена искористио грешку штопера Бијељинаца Ивана Шуберта и ударцем главом матирао истрчалог Далибора Козића.

Сигурно је да нас очекује тешка утакмица јер се ради о доста чврстом ривалу. Доказ како играју је тај број бодова које су освојили на гостовањима. Анализирали смо грешке из Бијељине, те очекујем да ћемо сутра на терен изаћи максимално спремни, одговорни и мотивисани и да ћемо се радовати након 90 минута – навео је Кајкут.

У тим се након суспензије враћа Немања Јаничић.

(борац-спорт, фото: борац-спорт)

Сљедеће утакмице

Борац

WWIN лига БиХ

20. маj 2024.

17:00

Игман

 

Борац

Полуфинале Купа БиХ

25. мај 2024.

20:00

Грачаница

 

Слога

Премијер лига БиХ

9. март 2024.

19:00

Борац

 

Домаљевац

Премијер лига БиХ

16. март 2024.

19:00

Борац

 

Борац

Полуфинале Купа БиХ

25. мај 2024.

18:00

Хаџићи

Више из Фудбал

Adv.
Sans Serif Fonts
Popular Fonts
Yayinlanacak
Serif Fonts
Script And Handwritten
Display Fonts
Handwriting Fonts
Typeface Fonts
Decorative Fonts
Brush Fonts
Modern Fonts
Retro Fonts
Vintage Fonts
Modern Sans Fonts
SVG Fonts
Logo Fonts
Creative Fonts
Calligraphy Fonts
Montserrat Font
Raleway Font
Coffee Morning Sans
Horizon Font
Gotham Font GelsinX.com olarak Vozol Puff ve Saltica Puff Bar Satışı yapmaktayız. Vozol Puff Bodrum, Vozol Puff Antalya, Vozol Puff İstanbul ve Vozol Puff İzmir siparişlerinizi kurye ile hızlı teslimat veya kargo ile kapıda ödeme seçenekleri ile satış yapmaktayız. iqos terea sipariş iqos Heets sipariş