Пратите нас

Ватерполо

Ватерполо клуб Борац прикупио више од 1.000 КМ за Сару Вујиновић

Ватерполо клуб Борац прикупио је више од 1.000 конвертибилних марака на хуманитарној утакмици Прве Б лиге Србије против екипе ТЕНТ из Обреновца.

Подсјетимо, на улазу на Градски олимпијски базен у Бањалуци могла су да се донирају средства за помоћ Сари Вујиновић (12), која болује од церебралне парализе и епилепсије, а чији отац Дарко (45) је преминуо крајем новембра након тешке болести.

Саопштење Ватерполо клуба Борац преносимо у цјелости.

Иако нам је на спортском плану побједа у драматичној завршници у посљедњој утакмици у 2022. години против екипе из Обреновца измакла, побједили смо на пуно битнијем – хуманом.

Дарко Вујиновић, самохрани отац, борац, БОРЧЕВАЦ, боловао је од дијабетеса, те је недавно оперисао тромб на срцу. Дарко је преминуо у 45. години.

Даркова кћерка Сара болује од церебралне парализе и епилепсије, а управо Дарко, вјерни Борчев навијач, је за своју кћер са Борчевим секцијама организовао у више наврата хуманитарне акицје.

На утакмици против ТЕНТ-а из Обреновца смо ми покренули акцију за помоћ Сари тј. Дарковој породици која се сада брине о Сари.

Ми можемо бити поносни на наше чланове, навијаче, пријатеље клуба итд. јер смо испит хуманости већ давно положили, али још једном показали да наш Клуб има велико срце и душу.

За наше скромне услове у којима Клуб егзистира без озбиљне буџетске подршке, искључиво од прилога чланова, навијача, пријатеља Клуба и других на поменутој утакмици је скупљено преко 1000.00 КМ за помоћ Сари и њеној породици, која им је наравно и уручена.

ХВАЛА СВИМА КОЈИ СУ СЕ ОДАЗВАЛИ,

ПОНОСНИ СМО, ВИ СТЕ БОРАЦ!

(борац-спорт, фото: борац-спорт)

Сљедеће утакмице

Борац

WWIN лига БиХ

20. маj 2024.

17:00

Игман

 

Борац

Полуфинале Купа БиХ

25. мај 2024.

20:00

Грачаница

 

Слога

Премијер лига БиХ

9. март 2024.

19:00

Борац

 

Домаљевац

Премијер лига БиХ

16. март 2024.

19:00

Борац

 

Борац

Полуфинале Купа БиХ

25. мај 2024.

18:00

Хаџићи

Више из Ватерполо

Adv.
Sans Serif Fonts
Popular Fonts
Yayinlanacak
Serif Fonts
Script And Handwritten
Display Fonts
Handwriting Fonts
Typeface Fonts
Decorative Fonts
Brush Fonts
Modern Fonts
Retro Fonts
Vintage Fonts
Modern Sans Fonts
SVG Fonts
Logo Fonts
Creative Fonts
Calligraphy Fonts
Montserrat Font
Raleway Font
Coffee Morning Sans
Horizon Font
Gotham Font GelsinX.com olarak Vozol Puff ve Saltica Puff Bar Satışı yapmaktayız. Vozol Puff Bodrum, Vozol Puff Antalya, Vozol Puff İstanbul ve Vozol Puff İzmir siparişlerinizi kurye ile hızlı teslimat veya kargo ile kapıda ödeme seçenekleri ile satış yapmaktayız. iqos terea sipariş iqos Heets sipariş