Пратите нас

Ватерполо

Ватерполо клуб Борац прикупио више од 1.000 КМ за Сару Вујиновић

Ватерполо клуб Борац прикупио је више од 1.000 конвертибилних марака на хуманитарној утакмици Прве Б лиге Србије против екипе ТЕНТ из Обреновца.

Подсјетимо, на улазу на Градски олимпијски базен у Бањалуци могла су да се донирају средства за помоћ Сари Вујиновић (12), која болује од церебралне парализе и епилепсије, а чији отац Дарко (45) је преминуо крајем новембра након тешке болести.

Саопштење Ватерполо клуба Борац преносимо у цјелости.

Иако нам је на спортском плану побједа у драматичној завршници у посљедњој утакмици у 2022. години против екипе из Обреновца измакла, побједили смо на пуно битнијем – хуманом.

Дарко Вујиновић, самохрани отац, борац, БОРЧЕВАЦ, боловао је од дијабетеса, те је недавно оперисао тромб на срцу. Дарко је преминуо у 45. години.

Даркова кћерка Сара болује од церебралне парализе и епилепсије, а управо Дарко, вјерни Борчев навијач, је за своју кћер са Борчевим секцијама организовао у више наврата хуманитарне акицје.

На утакмици против ТЕНТ-а из Обреновца смо ми покренули акцију за помоћ Сари тј. Дарковој породици која се сада брине о Сари.

Ми можемо бити поносни на наше чланове, навијаче, пријатеље клуба итд. јер смо испит хуманости већ давно положили, али још једном показали да наш Клуб има велико срце и душу.

За наше скромне услове у којима Клуб егзистира без озбиљне буџетске подршке, искључиво од прилога чланова, навијача, пријатеља Клуба и других на поменутој утакмици је скупљено преко 1000.00 КМ за помоћ Сари и њеној породици, која им је наравно и уручена.

ХВАЛА СВИМА КОЈИ СУ СЕ ОДАЗВАЛИ,

ПОНОСНИ СМО, ВИ СТЕ БОРАЦ!

(борац-спорт, фото: борац-спорт)

Сљедеће утакмице

Игман

Премијер лига БиХ

25. новембар 2023.

13:00

Борац

 

Слога

Премијер лига БиХ

11. новембар 2023.

18:00

Борац

 

Борац

Премијер лига БиХ

19. новембар 2023.

19:00

Слога

 

Борац

Премијер лига БиХ

1. новембар 2023.

19:00

Радник

 

Мира

Премијер лига БиХ

29. април 2023.

17:00

Борац

Више из Ватерполо