Пратите нас

Ватерполо

Ватерполисти Борца ослабљени показали карактер

Ватерполисти Борца су прошлог викенда наступили на турниру у Сарајеву, гдје су одмјерили снаге са екипама Академије Б из Сарајева и Јадрана из Неума. Дан прије поласка у Сарајево два првотимца, која су носиоци игре, морала су да откажу наступе због повреде и прехладе, па су црвено-плави ослабљени кренули пут Сарајева.

Првог дана ватерполисти нису показали свој пуни потенцијал. Ватерполисти Неума су славили резултатом 12:7, док је утакмица Борац – Академија Б завршила резултатом 6:6. У обје утакмице било је видљиво да ватерполистима Борца недостаје тренинга на базену, који ВК Борац тренутно користи само викендом јер су сви други вечерњи термини радним данима заузети.

Другог дана у базену на Отоци у Сарајеву друга прича. У првој утакмици дана ватерполисти Борца су побиједили Јадрана из Неума резултатом 10:4, док је сарајевска Академија Б поражена резултатом 8:6.

Кадети ВК Борац су одиграли двије утакмице са ПВК Академијом Б; у једној су славили резултатом 13:4, док је друга завршена резултатом 5:5.

Задовољан сам приказаним у Сарајеву, будући да смо наступили ослабљени, али је то отворило простора другим играчима да се докажу, који су оправдали очекивања. ВК Борац тренира у јако тешким условима, те се највише грешака дешава управо у транзицији игре, што се исправља бољим условима тренирања тј. могућности кориштења ватерполо игралишта, а не само пливачких пруга – рекао је тренер Давор Јосиповић за наш портал.

Поред спортског дијела у којем су снаге одмјерила три клуба из БиХ који раде у јако тешким условима и боре се за опстанак спорта и клуба како у свом граду тако и у БиХ, представници ових клубова су одржали састанак о тренутном стању у ватерполу у БиХ. Сва три клуба су се сложила да је ватерполо у БиХ у катастрофалном стању, те да је интерес сва три клуба напредак ватерпола на свим нивоима.

(борац-спорт, фото: ВК Борац)

Сљедеће утакмице

Борац

WWIN лига БиХ

20. маj 2024.

17:00

Игман

 

Борац

Полуфинале Купа БиХ

25. мај 2024.

20:00

Грачаница

 

Слога

Премијер лига БиХ

9. март 2024.

19:00

Борац

 

Домаљевац

Премијер лига БиХ

16. март 2024.

19:00

Борац

 

Борац

Полуфинале Купа БиХ

25. мај 2024.

18:00

Хаџићи

Више из Ватерполо

Adv.
Sans Serif Fonts
Popular Fonts
Yayinlanacak
Serif Fonts
Script And Handwritten
Display Fonts
Handwriting Fonts
Typeface Fonts
Decorative Fonts
Brush Fonts
Modern Fonts
Retro Fonts
Vintage Fonts
Modern Sans Fonts
SVG Fonts
Logo Fonts
Creative Fonts
Calligraphy Fonts
Montserrat Font
Raleway Font
Coffee Morning Sans
Horizon Font
Gotham Font GelsinX.com olarak Vozol Puff ve Saltica Puff Bar Satışı yapmaktayız. Vozol Puff Bodrum, Vozol Puff Antalya, Vozol Puff İstanbul ve Vozol Puff İzmir siparişlerinizi kurye ile hızlı teslimat veya kargo ile kapıda ödeme seçenekleri ile satış yapmaktayız. iqos terea sipariş iqos Heets sipariş