Пратите нас

Фудбал

У Платоновој сумирали 2021. годину: Поносни смо на прошлу сезону, у овој је морало боље!

Синоћ је на Градском стадиону одржана извјештајна Скупштина Фудбалског клуба Борац, на којој су анализирани рад и резултати у протеклом периоду.

Предсједник црвено-плавих Стојан Малбашић истакао је да је циљ да екипа и у наредном периоду биљежи добре резултате.

Извјештајна Скупштина каснила је због корона вируса. Анализом смо дошли до закључка да је иза нас успјешна година, а циљ је да и у наредном периоду константно играмо у Европи и да се боримо за трофеје на домаћој сцени – подвукао је Малбашић.

Потпредсједник Богољуб Зељковић изразио је задовољство због урађеног у протеклој сезони и додао да је у овој морало за нијансу боље.

Можемо да будемо поносни на то што смо вратили титулу у Бањалуку, а играли смо и финале Купа БиХ, нажалост нисмо освојили дуплу круну. Жеља нам је била да одбранимо титулу, сада на полусезони имамо 18 бодова мање од Зрињског, нећемо рећи да одустајемо од борбе за титулу, али треба бити реалан и рећи да је то велика предност за Мостарце – поручио је Зељковић, који је потврдио да су у току преговори са Томиславом Ивковићем за позицију спортског директора.

Истина је да водимо разговоре са господином Ивковићем, али званично ништа није договорено нити потписано – јасан је Зељковић.

Горан Закарић још није добио понуду из иностранства која би га задовољила, тако да постоји могућност да 10. јануара, када почињу припреме, продужи сарадњу са Борцем.

(борац-спорт/fkborac.net)

Сљедеће утакмице

Радник

Премијер лига

28. новембар 2021.

15:00

Борац

 

Борац

EHF Cup

17. октобар 2021.

18:00

Беса

 

КМФ Јахорина

Прва лига Републике Српске

27. новембар 2021.

18:00

Футсал клуб Борац

 

ЖФК Борац

Прва лига Републике Српске

6. новембар 2021.

15:00

Модрича

 

ОК Борац

Финале Купа Републике Српске

20. новембар 2021.

20:00

Младост

 

Груде

Премијер лига

6. новембар 2021.

17:00

ЖРК Борац

Више из Фудбал