Пратите нас

Фудбал

Тузланска полиција претукла Лешинаре и убацила сузавац у аутобус! Огласио се Борац: ”Починиоци да буду санкционисани!”

ФОТО: borac-sport.com

По завршетку утакмице Тузла сити – Борац (2:6), припадници Специјалне полиције МУП-а Тузланског кантона брутално су напали и претукли навијаче црвено-плавих.

Инцидент се догодио након краја меча, када су Лешинари са играчима славили веома битну побједу у борби за титулу, скандирајући ”Српски шампион”. На то су реаговали тузлански полицајци и физички напали Борчеве присталице. Неколико их је повријеђено, а у аутобус су потом убацили и сузавац.

На гнусни напад на Лешинаре саопштењем је реаговао и сам клуб, чију објаву преносимо.

– ФК Борац осуђује дивљачко понашање и ничим изазвану прекомјерну употребу силе припадника МУП-а Тузланског кантона након завршетка утакмице на стадиону “Тушањ”.

Слављеничка пјесма наших навијача и играча грубо је прекинута од стране припадника МУП-а Тузланског кантона који су по изласку са трибине стадиона “Тушањ” и физички насрнули на навијаче ФК Борац који су организовано стигли у Тузлу.

Ово није први пут да се припадници МУП-а Тузланског кантона на крајње непрофесионалан начин односе према навијачима нашег клуба, али овај пут желимо да поручимо да се убудуће такве ствари више неће дешавати и да ћемо реаговати на адекватан начин.

ФК Борац труди се да навијачким групама које долазе на наш стадион пружи максималну безбједност, а исти такав третман тражимо и за наше навијаче на гостујућим теренима на којима игра ФК Борац.

ФК Борац тражи од надлежних да се према припадницима МУП-а Тузланског кантона који су учествовали у нападу на наше навијаче примијене одговарајуће санкције – написано је из нашег клуба.

(борац-спорт)

Сљедеће утакмице

Борац

WWIN лига БиХ

20. маj 2024.

17:00

Игман

 

Борац

Полуфинале Купа БиХ

25. мај 2024.

20:00

Грачаница

 

Слога

Премијер лига БиХ

9. март 2024.

19:00

Борац

 

Домаљевац

Премијер лига БиХ

16. март 2024.

19:00

Борац

 

Борац

Полуфинале Купа БиХ

25. мај 2024.

18:00

Хаџићи

Више из Фудбал