Пратите нас

Фудбал

Тренажни процес прекинут до 23. марта, играчима обавеза да остану у Бањалуци

Фудбалски клуб Борац огласио се данас саопштењем за јавност, у којем је наведено да сениорски тим, сходно проглашењу ванредне ситуације у Републици Српској због ширења коронавируса, до 23. марта обуставља тренажни процес.

Клупско саопштењем Вам преносимо у цјелости.

ФК Борац на челу са предсједником клуба Вицом Зељковићем, те у сагласности са шефом стручног штаба Владом Јагодићем, поступиће у складу са Одлуком коју је синоћ саопштио градоначелник Града Бања Лука Игор Радојичић прогласивши ванредно стање у Бањалуци. Такође, данашњом Одлуком Владе РС у којој је проглашена ванредна ситуација у Републици Српској, ФК Борац суспендује раније донесену одлуку да се сутра (17.3.2020.) окупе играчи и стручни штаб и наставе тренажни процес на Градском стадиону Бања Лука.

Све активности по овом питању се ОДГАЂАЈУ до понедјељка, 23.3.2020. године.

У предстојећем периоду до окупљања, играчи и стручни штаб клуба обавезни су да не напуштају мјесто боравка – град Бањалуку, те ће у периоду до првог идућег тренинга пратити упутства која добијају од клуба, а уз консултације са клупским кондиционим тренером одржаваће минимум тјелесне физичке спреме у кућном амбијенту.

(борац-спорт, фото: борац-спорт)

Сљедеће утакмице

Борац

Премијер лига БиХ

април 2020.

00:00

Слобода

 

Вогошћа

Премијер лига БиХ

април 2020.

00:00

Борац

 

Ушће

Друга лига Републике Српске

април 2020.

00:00

СКК Борац 1947

 

Борац

Премијер лига БиХ

април 2020.

00:00

Радник

 

Криваја

Премијер лига БиХ

април 2020.

00:00

Борац

Више из Фудбал