Пратите нас

Рукомет

Срамота у Челинцу: Непознато лице украло хуманитарну помоћ на утакмици ЖРК Борац!

Рукометашице Борца поражене су првог дана викенда, у утакмици играној у Челинцу, од петоструког узастопног шампиона БиХ Груда резултатом 16:27.

Ипак, резултат меча који је због заузетости бањалучких спортских дворана морао да буде пресељен у Челинац пао је у други план…

Наиме, руководство ”осица” је на утакмици са Груђанкама прикупљало новчана средства за осмочлану челиначку породицу Ђурић за потребе градње куће. На улазу у дворани била је постављена кутија у коју су могли да се донирају средства, али је, према наводима из клуба – непознато лице украло сав новац из кутије!

На званичној Facebook страници ЖРК Борац, објављена је фотографија практично поцијепане кутије уз коментар: ”Жалосно да нам је неко украо сву донацију коју смо скупили, па имају ли људи имало срама???”

Једино запослено лице у осмочланој породици Ђурић је отац Јеленко и то као помоћни радник у пилани. Породица прима дјечији доплатак у висини од 158.40КМ, док је мајка Божана незапослена.

Дјеца Јована, Давид, Владимир, Сања и Милан су школарци, а најмлађи Михајло ће у први разред основне школе кренути у септембру сљедеће године.

С обзиром да живе у трошној кући, обратили су се за помоћ, па је општина Челинац додијелила плац за градњу нове.

(борац-спорт, фото: ЖРК Борац)

Сљедеће утакмице

Жељезничар

m:tel Премијер лига БиХ

11. август 2020.

17:00

Борац

 

Борац

Премијер лига БиХ

септембар 2020.

00:00

Борац

 

СКК Борац 1947

Друга лига Републике Српске

октобар 2020.

00:00

СКК Борац 1947

 

Борац

Премијер лига БиХ

октобар 2020.

00:00

Борац

 

Борац

Премијер лига БиХ

септембар 2020.

00:00

Борац

Више из Рукомет