Пратите нас

Фудбал

Сергеј Дојчиновић прво појачање: За Борац навијам од малих ногу, оставићу срце на терену кад год будем играо!

Сергеј Дојчиновић прво је појачање Борца у паузи између двије полусезоне.

Рођен 14. априла 2000. године у Бањалуци, покрива позицију десног бека, а поникао је у Борцу из којег је као кадет отишао у Звијезду 09, у којој и премијерлигашко искуство.

Добре партије нису промакле скаутима загребачког Динама, па је годину дана провео у омладинској школи “модрих”, након чега је носио дрес Рудара из Приједора, Слободе из Новог Града и Лакташа, из којих се враћа на Градски стадион.

За Борац навијам од малих ногу и не могу да опишем колико сам срећан што ћу поново носити најдражи дрес. Надам се да ћу оправдати повјерење клупског руководства, а на мени је да се доказујем на сваком тренингу и да се наметнем тренеру Винку Мариновићу. Навијачи од мене могу да очекују да ћу оставити срце на терену кад год ми се укаже прилика за игру – рекао је Дојчиновић за сајт клуба, осврнувши се на досадашњи ток каријере.

За мене је период проведен у загребачком Динаму једно велико искуство које ми је помогло да напредујем у свим аспектима. Научио сам доста о фудбалу и професионализму из неког другог угла. Наравно, сви моји претходни клубови су ми доста помогли да стекнем све што је неопходно за сениорски фудбал. Памтим и боравак у Лакташима. Играли смо модеран и нападачки фудбал, а ја сам дошао до изражаја. Уписао сам седам асистенција. Нажалост, нисам успио да постигнем гол, али за мене је асистенција вриједна као гол – истакао је Дојчиновић.

(борац-спорт, фото: ФК Лакташи)

Сљедеће утакмице

Широки Бријег

Премијер лига БиХ

27. септембар 2023.

18:30

Борац

 

Какањ

Премијер лига БиХ

6. мај 2023.

18:00

Борац

 

Котор Варош

Прва лига Републике Српске

4. фебруар 2023.

18:00

Борац

 

СФК 2000

Премијер лига БиХ

25. октобар 2022.

14:30

Борац

 

Радник

Премијер лига БиХ

25. фебруар 2023.

19:00

Борац

 

Мира

Премијер лига БиХ

29. април 2023.

17:00

Борац

Више из Фудбал