Пратите нас

Рукомет

РК Борац: Продате 53 сезонске и 11 златних карата

Рукометни клуб Борац m:tel огласио се данас саопштењем за јавност поводом продаје сезонских и златних улазница за наредну такмичарску сезону, које Вам преносимо у цјелости.

РК Борац m:tel јуче је пустио у продају сезонске и GOLD карте за наредну сезону. Већ првог дана, забијежили смо добар промет. Наиме, продали смо 53 сезонских и 11 GOLD карата.

Цијена сезонске карте је 70 КМ, али сви који ову карту купе до 8. септембра моћи ће је добити по акцијској цијени од 50 КМ, док је цијена GOLD карте 300 КМ.

Као што смо раније саопштили, за власнике и сезонских и златних карата припремили смо бројне погодности.

Између осталог, власници ових карата оствариће попуст на куповину код спонзора и пријатеља РК Борац m:tel у износу од 10 до 20 одсто. За сада је РК Борац m:tel склопио уговор са 15-ак предузећа, чији су производи и услуге свима неопходни у свакодневном животу, у којима ће власници ових карата моћи остварити попуст на производе, а списак ћемо објавити наредних дана. Наравно, ово неће бити коначан списак и у наредном периоду биће проширен не само предузећима у Бањој Луци, него и у другим градовима у Републици Српској, односно БиХ, па чак и у земљама региона, као што су хотели, трговачки ланци и друге услуге. Све компаније у којима ће бити омогућен попуст, на улазним вратима имаће наљепницу са нашим картама.

Власници GOLD карте, како би избјегли гужву на улазу, моћи ће ући на посебан улаз, имаће приступ VIP салону, у којем ћемо бесплатно служити храну и пиће, гдје ће се моћи дружити са осталим спонзорима и власницима GOLD карте, а имаће и обезбјеђено паркинг мјесто испред СД Борик за вријеме утакмица.

За власнике сезонских карата који дођу на највећи број утакмица ове сезоне које РК Борац m:tel буде играо као домаћин, припремили смо и пригодне поклоне.

Овим путем још једном позивамо редакције да доставе у Клуб спискове новинарa који желе бити акредитовaни за утакмице Борца m:tel, како би им на вријеме припремили прес карте.

Сљедеће утакмице

Слобода

m:tel Премијер лига БиХ

13. август 2022.

17:05

Борац

 

Борац

Премијер лига БиХ

23. април 2022.

17:00

Вогошћа

 

Борац

Прва лига Републике Српске

6. март 2022.

18:30

Јахорина

 

ЖФК Борац

Прва лига Републике Српске

6. новембар 2021.

15:00

Модрича

 

Борац

Четвртфинале плеј-офа

19. март 2022.

19:00

Љубиње

 

Зрињски

Премијер лига БиХ

26. март 2022.

17:00

Борац

Више из Рукомет