Пратите нас

Фудбал

Распудић и Пузигаћа преузимају кадетску селекцију Борца

Борис Распудић и Бојан Пузигаћа преузеће у наредном периоду бригу о кадетској селекцији Фудбалског клуба Борац.

Обојица на столу су имали понуду да остану у стручном штабу Ненада Лалатовића, али су одлучили да се лате посла у омладинској школи.

Имао сам понуду клупског руководства да останем у стручном штабу Ненада Лалатовића. Обзиром да Ненад доводи асистенте са којима сарађује већ годинама, мишљења сам да не бих добио улогу која би ми омогућила напредак и зато сам одлучио да се у наредној сезони посветим раду у омладинској школи. Сматрам да је то прави потез, и за мене, и за клуб, и за играче које тренутно имамо у омладинским селекцијама. Мој задатак је да преузмем бригу о кадетској селекцији и сматрам да ћу својим знањем, искуством и максималном одговорношћу допринијети још бољем играчком развоју наших младих фудбалера – рекао је Распудић за званични сајт клуба.

Након што је окачио копачке о клин, Борис се посветио тренерској каријери, а у табор Борца вратио се прошле сезоне, када је постао помоћни тренер Немањи Миљановићу.

Себе и даље видим у сениорском фудбалу, али мој превасходни циљ остаје да се развијам и усавршавам као тренер. Сматрам да то могу да направим искорак кроз рад у омладинским селекцијама и да ће ми то бити од користи у даљој тренерској каријери.

Пун је хвале на рачун доласка Ненада Лалатовића којем је пожелио сву срећу на клупи сениорског тима.

Желим још једном да се захвалим клупском руководству на понуди да будем дио стручног штаба Ненада Лалатовића. Сматрам да је његов долазак добра ствар за клуб и очекујем помак на свим пољима – истиче Распудић.

(борац-спорт, фото: ФК Борац/Никола Кулага)

Сљедеће утакмице

Слобода

m:tel Премијер лига БиХ

13. август 2022.

17:05

Борац

 

Борац

Премијер лига БиХ

23. април 2022.

17:00

Вогошћа

 

Борац

Прва лига Републике Српске

6. март 2022.

18:30

Јахорина

 

ЖФК Борац

Прва лига Републике Српске

6. новембар 2021.

15:00

Модрича

 

Борац

Четвртфинале плеј-офа

19. март 2022.

19:00

Љубиње

 

Зрињски

Премијер лига БиХ

26. март 2022.

17:00

Борац

Више из Фудбал