Пратите нас

Фудбал

Пушић: Имамо увјеравања о позитивном рјешењу питања око ТВ права

Ведран Пушић, члан Управног одбора Фудбалског клуба Борац задужен за финансије и маркетинг, на данашњем обраћању представницима медија саопштио је најновије информације око продаје ТВ права, теме која се већ неколико седмица провлачи кроз медије.

Прије неколико дана у Сарајеву су на разговорима са представницима Савеза били члан Управног одбора Вицо Зељковић и директор Дејан Лукендић, и добили су увјеравања од челника бх. куће фудбалба да ће се ствари по овом питању ријешити позитивно до утакмице петог кола БХ Телеком Премијер лиге БиХ против Витеза, коју играмо у недјељу, 20. августа. Боравио сам јуче у Сарајеву гдје сам разговарао са челницима Жељезничара, који су ми рекли да ни они, али ни Сарајево, Зрињски и Широки Бријег, нису дали сагласност о продаји ТВ права – истакао је Пушић, додавши да је закључно са данашњим даном, односно са потписом спонзорског уговора са компанијом m:tel, од продаје спонзорских пакета зарађено 757 490 КМ, од чега 160 000 КМ “отпада” на донације.

Пушић се такође осврнуо и на маркетиншке активности које клуб планира да покрене у ближој будућности.

Послије разговора са компанијом Coca-Cola, нашим спонзором, договорено је да у продаји буде персонализована Олимпија вода са клупским грбом. Такође, радимо и на популаризацији клуба код што већег броја навијача у регији, па су тако наши гости на претходној утакмици били полазници фудбалске академије Врбас из Горњег Вакуфа/Ускопља. Већ је договорено да на мечу са Витезом угостимо најмлађе чланове прњаворског Љубића, Козаре из Градишке али и Школе фудбала Спартак из Бањалуке – навео је Пушић.

Сљедеће утакмице

Радник

Премијер лига

28. новембар 2021.

15:00

Борац

 

Борац

EHF Cup

17. октобар 2021.

18:00

Беса

 

КМФ Јахорина

Прва лига Републике Српске

27. новембар 2021.

18:00

Футсал клуб Борац

 

ЖФК Борац

Прва лига Републике Српске

6. новембар 2021.

15:00

Модрича

 

ОК Борац

Финале Купа Републике Српске

20. новембар 2021.

20:00

Младост

 

Груде

Премијер лига

6. новембар 2021.

17:00

ЖРК Борац

Више из Фудбал