Пратите нас

Спонзорисано

Погоди тачан резултат утакмице Борац – Младост и освоји 20 КМ бонуса!

Послије скоро 5 мјесеци паузе, враћа се фудбал у Босни и Херцеговини. Нова сезоне креће у суботу вече, а један од најзанимљивијих мечева првог кола, одиграће Борац и Младост ДК у Бањалуци. Дуел почиње у 18 часова.

Бањалучане крајем августа очекује и европски фудбал с обзиром на то да ће изабраници Владе Јагодића учествовати у квалификацијама за Лигу Европе од првог кола, па добри резултати у уводним колима Премијер лиге могу бити добра основа за оно што их чека против озбиљнијих ривала у Европи.

Са друге стране, Младост ДК је постала стабилан прволигаш и њихов императив ове такмичарске године се неће много разликовати од циљева које су имали ранијих сезона, а то је опстанак у лиги без много стреса.

Нажалост, због кризе изазване корона вирусом, публике неће бити на стадионима широм Босне и Херцеговине до даљњег.

Поводом почетка нове фудбалске такмичарске године у Босни и Херцеговини, Меридианбет организује сјајан giveaway.

Меридианбет вам нуди могућност да освојите 20 КМ бонуса за клађење који можете одмах искористити на сајту meridianbet.ba. Пет особа које погоде тачан резултат утакмице Борац -Младост ући ће у конкуренцију за бонус у износу 20 КМ.

На FB профилу МеридианСпортБХ портала, можете учествовати у giveaway-у и тако што ћете у коментарима на објави прогнозирати тачан резултат утакмице Борац – Младост. Да бисте ушли у конкуренцију за бонус, поред прогнозе тачног резултата, неопходно је да лајкујете Facebook страницу портала МеридианСпортБХ, као и да тагујете два пријатеља у истом коментару у којем прогнозирате резултат.

Уколико више од пет особа погоди тачан резултат, тагује два пријатеља и лајкује страницу МеридианСпортБХ, приступиће се извлачењу 5 срећних добитника, а имена ће бити позната веома брзо послије завршетка утакмице између Борца и Младости.

Свакако, не пропустите ни понуду за мечеве Премијер лиге БиХ, коју је припремила Меридиан кладионица!

Сљедеће утакмице

Тузла City

m:tel Премијер лига БиХ

13. децембар 2020.

13:00

Борац

 

Слога (Горњи Вакуф/Ускопље)

Премијер лига БиХ

16. децембар 2020.

18:00

Борац

 

СКК Борац 1947

Друга лига Републике Српске

30. јануар 2021.

16:30

ОКК Борац Мако Принт

 

Борац

Премијер лига БиХ

18. децембар 2020.

19:00

Домаљевац

 

Борац

Премијер лига БиХ

6. децембар 2020.

19:30

Храсница

Више из Спонзорисано