Пратите нас

Фудбал

Почеле припреме ”црвено-плавих”, на првом тренингу 26 фудбалера

Фудбалери Борца одрадили су данас, под командом шефа стручног штаба Дарка Војводића, први тренинг у склопу припрема за наступ у Првој лиги Републике Српске, која стартује 11. августа. На премијерном заједничком тренингу окупило се 26 фудбалера, уз пар нових имена у односу на претходне дане. Нова лица данас су били Стефан Триван, Бојан Батар, Љубиша Рељић и Лука Дамјановић.

Подсјетимо, црвено-плаве редове претходно су појачали Никола Мазић, Ђорђе Ћосић, Демир Јакуповић, Никола Мојовић, Саша Кајкут, Милан Шикањић и Игор Аничић, док су уговори потписани и са играчима из јуниорског погона Владимиром Арсићем и Николом Турањанином.

План припрема још увијек није утврђен, али према тврдњама из Платонове улице, најреалнија опција је одлазак на Тјентиште. Жеља руководства Борца је да се припреме на споменутом мјесту одраде између 15. и 25. јула, али све зависи од, како је речено, слободних смјештајних капацитета.

Када је у питању прелазни рок, из Платонове улице се најављује још долазака, док је за сада сигуран одлазак Владана Даниловића, који ће у наредних неколико дана сигурно промијенити средину. Такође, руководство Борца је потписало нови, двогодишњи уговор са Данијелом Мајкићем.

На првом тренингу данас су се појавили: Горан Вуклиш, Марко Саватовић, Немања Тркуља, Лука Дамјановић, Синиша Дујаковић, Данијел Мајкић, Бојан Буразор, Александар Радуловић, Милош Жеравица, Милош Чудић, Ђорђе Ћосић, Никола Мазић, Демир Јакуповић, Стефан Дујаковић, Владимир Арсић, Никола Турањанин, Милан Шикањић, Петар Илић, Марко Кујунџић, Никола Мојовић, Игор Аничић, Саша Кајкут, Владан Даниловић, Стефан Триван, Бојан Батар и Љубиша Рељић.

(борац-спорт, фото: fkborac.net)

Сљедеће утакмице

Борац

m:tel Премијер лига БиХ

21. септембар 2020.

17:55

Тузла City

 

Слобода

Премијер лига БиХ

26. септембар 2020.

19:00

Борац

 

СКК Борац 1947

Друга лига Републике Српске

17. октобар 2020.

00:00

СКК Борац 1947

 

Младост

Премијер лига БиХ

2. октобар 2020.

18:00

Борац

 

Борац

Полуфинале Купа РС

19. септембар 2020.

17:30

Мира

Више из Фудбал