Пратите нас

Фудбал

Немања Миљановић се вратио у Борац

Немања Миљановић, који је од августа 2021. до априла 2022. године био тренер првог тима Борца, вратио се у клуб, те ће у наредном периоду обављати послове стручног координатора свих такмичарских селекција омладинске школе ФК Борац.

Драго ми је што сам поново у Бањалуци и што сам се вратио у ФК Борац. Добро познајем организацију клубу и спреман сам да дам свој пуни допринос даљем развоју. Упознат сам и са радом омладинске школе која крупним корацима иде напријед. Ту сам да помогнем како би ФК Борац остварио своје циљеве – истакао је Миљановић.

Повратничку добродошлицу у Борац  Немањи Миљановићу пожелио је Саша Кајкут, однедавно шеф омладинске школе ФК Борац.

Повратак Немање Миљановића у ФК Борац је велико појачање за нас. Добили смо великог тренерског стручњака са завидним фудбалским знањем, али и човјека за примјер. Пратиће рад свих такмичарских селекција омладинске школе нашег клуба, али и ФК БСК. Увјерен сам да ћемо његовим повратком допринијети даљем развоју, и ФК Борац, али и ФК БСК – подвукао је Кајкут.

По одласку из Борца, а прије повратка у црвено-плави табор, Миљановић је тренирао други тим Ботева из Пловдива, те Крумовград. Значајан дио тренерске каријере одрадио је у Шведској, водећи три клуба (Сирјанска, Елфсборг, Ескилстуна), а у БиХ још је водио теслићки Пролетер и Младост из Добоја код Какња.

(борац-спорт, фото: ФК Борац)

Сљедеће утакмице

Борац

WWIN лига БиХ

30. март 2024.

16:00

Зрињски

 

Борац

Куп БиХ

27. март 2024.

19:00

Извиђач

 

Слога

Премијер лига БиХ

9. март 2024.

19:00

Борац

 

Домаљевац

Премијер лига БиХ

16. март 2024.

19:00

Борац

 

Борац

Премијер лига БиХ

31. март 2024.

17:00

Груде

Више из Фудбал