Пратите нас

Фудбал

Mozzart у спонзорском пулу, представљен Младен Веселиновић, Светозар Петковић нови члан УО

Спонзорски пул од данас је постао јачи за још једног спонзора. Наиме, пети привредни субјект представљен на конференцији за новинаре, након Идеал петрола, Козарапутева, Елноса и НЛБ банке, јесте ланац кладионица Mozzart, чија се представница Тамара Кантар данас обратила представницима медија, изражавајући задовољство блиском сарадњом два бренда са територије Републике Српске.

Такође, данас су јавности представљени и нови члан Управног одбора Великана из Платонове Светозар Петковић испред компаније Тропик, те играчко појачање Младен Веселиновић, који је у текућем прелазном року у Борац и Бањалуку стигао из табора тузланске Слободе.

На данашњој конференцији за новинаре ријечи је било о и евентуалном договору бх. клубова са компанијом БХ Телеком и ФС БиХ око продаје ТВ права за наредну такмичарску сезону, али и о преласку Предрага Зекановића у редове румунске Конкордије, од којег ће Борац, на основу накнаде за тренирање коју је румунски прволигаш дужан да уплати у року од мјесец дана од потписивања уговора са Зекановићем, зарадити 90 000 евра.

Сљедеће утакмице

Игман

Премијер лига БиХ

25. новембар 2023.

13:00

Борац

 

Слога

Премијер лига БиХ

11. новембар 2023.

18:00

Борац

 

Борац

Премијер лига БиХ

19. новембар 2023.

19:00

Слога

 

Борац

Премијер лига БиХ

1. новембар 2023.

19:00

Радник

 

Мира

Премијер лига БиХ

29. април 2023.

17:00

Борац

Више из Фудбал