Пратите нас

Фудбал

Mozzart у спонзорском пулу, представљен Младен Веселиновић, Светозар Петковић нови члан УО

Спонзорски пул од данас је постао јачи за још једног спонзора. Наиме, пети привредни субјект представљен на конференцији за новинаре, након Идеал петрола, Козарапутева, Елноса и НЛБ банке, јесте ланац кладионица Mozzart, чија се представница Тамара Кантар данас обратила представницима медија, изражавајући задовољство блиском сарадњом два бренда са територије Републике Српске.

Такође, данас су јавности представљени и нови члан Управног одбора Великана из Платонове Светозар Петковић испред компаније Тропик, те играчко појачање Младен Веселиновић, који је у текућем прелазном року у Борац и Бањалуку стигао из табора тузланске Слободе.

На данашњој конференцији за новинаре ријечи је било о и евентуалном договору бх. клубова са компанијом БХ Телеком и ФС БиХ око продаје ТВ права за наредну такмичарску сезону, али и о преласку Предрага Зекановића у редове румунске Конкордије, од којег ће Борац, на основу накнаде за тренирање коју је румунски прволигаш дужан да уплати у року од мјесец дана од потписивања уговора са Зекановићем, зарадити 90 000 евра.

Сљедеће утакмице

Младост

m:tel Премијер лига БиХ

25. октобар 2020.

14:30

Борац

 

Славија

Премијер лига БиХ

октобар 2020.

00:00

Борац

 

Младост (Мркоњић Град)

Друга лига Републике Српске

24. октобар 2020.

13:00

СКК Борац 1947

 

Домаљевац

Премијер лига БиХ

17. октобар 2020.

19:00

Борац

 

Јединство

Премијер лига БиХ

18. октобар 2020.

18:00

Борац

Више из Фудбал